Skip to main content
  • 16.08.2023.

ADE otkrio prve govornike na ovogodišnjim panelima: DVS1, Darude, Reinier Zonneveld

Nakon otkrivanja prvog vala izvođača, došao je na red predstavljanje prvih govornika koji stižu ovog listopada u Amsterdam

Piše: 

Amsterdam Dance Event se vraća od 18. do 22. listopada, a uz svoj brojni svakodnevni program, nudi i bogati, kvalitetni konferencijski program.


Foto SE7EN

ADE Lab, je edukacijska platforma za mlade producente i nadolazeće profesionalce u industriji koja svojim programom želi pomoći sudionicima u razvoju njihovih karijera kao i stvaranju prilike za učenju novih vještina te umrežavanju s drugim sudionicima.


Foto Laura Jacobs


Foto stephen van bokhoven

Ovogodišnji ADE Lab je fokusiran na pružanje interaktivnog i uključivog iskustva za sve posjetitelje, prezentirajući široku seriju događaja – od onih produkcijskih i umjetničkih do profesionalnih i multimedijalnih. Prvu listu govornika na ovogodišnjim panelima predvode DVS1, Darude, Mama Snake, Reiner Zonneveld, Hector Oaks i mnogi drugi.


Foto stephen van bokhoven


Foto stephen van bokhoven

DVS1 će odraditi veliki intervju s RA uz publiku, Mama Snake će secitari svoj psihodelični DJ Set, Reinier Zonneveld će odraditi demo drop za svoju Filth on Acid etiketu, Hector Oaks i Van Anh će pripremiti radionicu DJ-inga na vinylu…

Uz brojne umjetnike i govornike, na ADE Labu će se moći testirati najnovija tehnika te tehnologija koju su proizveli vodeći brendovi u elektroničkoj glazbi poput Abletona, AIAIAI Audia, Rolanda, Universal Audia i mnogih drugih. Sve informacije oko dnevnog i noćnog programa, te ulaznice, kotizacije i registracije možete potražiti na webu ADE.

sea star desk
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.