Skip to main content
  • 6.04.2023.

Mračni ritmovi Le Chocolat Noira u Dva Osam

Tropical goth Le Chocolat Noir nakon duže vremena ponovno se vraća za gramofone kluba smještenog na zagrebačkoj adresi Jabukovac 28

Piše: 


U subotu 8. travnja, zagrebački DVA OSAM priprema novi Disco Panonia party s Le Chocolat Noirom koji se nakon dugo vremena vraća gramofonima u cijelonoćnom ritmičnom ritualu.

Jasmin Yas je član zagrebačkog bRAVE kolektiva te rezident ljubljanske serije eventova Elektroliza. U svojoj dugogodišnjoj karijeri nastupao je od Brazila do Japana te naravno u svim krajevima Europe. Svoju široki glazbeni opus redovno prezentira kroz vlastiti radijski show Disco Panonia na Intergalactic FM-u.

Le Chocolat Noir je jedan od dva pseudonima iza kojih se Jasmin Yas krije. Crni vitez stremi svoji utopijskim snovima od 2000. godine, a u karijeri je objavio trake pod LCN pseudonimom na etiketama poput She Lost Kontrol, Helena Hauff’s Return To Disorder, Frigo, Kraftjerkz, Charlois i mnogim drugim.

Ulaznice su dostupne u pretprodaji na stranicama kluba za 4€ te u dućanu ploča PDV na prvom katu kluba Pločnik. Upad na ulazu je 5€, a za studente uz X-icu 3€.

FB EVENT: Disco Panonia: Le Chocolat Noir u DVA OSAM


 

brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity desktop