Skip to main content
  • beat busters
  • 19.09.2011.

Multimedijalni projekt “Živi zid” stiže u Slavonski Brod

Projekt „Živi zid“ integrira zabavni program u modernu umjetnost i edukaciju. 

Naslovna foto

Beat Busters

Glavni cilj ovog projekta je ukazati na važnosti pozicioniranja ovakvog kreativnog koncepta za mlade (i ne samo njih), kao jednog od važnijih budućih pokretača alternatvnih edukacijskih sistema. Upravo s tom vizijom Beat Busters, nastavljaju realizaciju projekta u Slavonskom Brodu, te u suradnji s udrugama PUŽ i Club +40 predstavljaju novo izdanje Živog zida.


23.09.2011. PETAK
Gradsko kupalište, Slavonski Brod

20h ⋆Brlog Predstavlja – warm up
21h ⋆Beat Busters – performans
22h ⋆Punk Data – koncert

Ulaz: besplatan
 

24.09. 2011. SUBOTA
Caffe bar Gem

11h ⋆DJ radionica by Robert Galac aka Aeon

Ulaz: besplatan, prijave po dolasku

{youtube}oUH1Ry9BFl4{/youtube}

 

PUNK DATA
Nastupajući u formi free sessiona Punk Data je na zagrebačkoj klupskoj sceni prisutan već par godina. Trenutno u studiju priprema svoj prvi album, a uskoro slijede i novi koncerti kojima će promovirati album. Glazba koju sviraju nastaje iz trenutka, spontano, vođena kemijom koja se stvara među ovim glazbenicima. Zalazi u razne glazbene žanrove : Jazz, funk, rock, ambijental, pop, drum'n'bass, broken beat, hip hop, alternative, post rock….
https://www.reverbnation.com/punkdata


BEAT BUSTERS
Beatbusting performans – Odijelo čini Beat Bustera.
Beat Busters odijelo oživljava i dobiva novu funkciju. Spoj pokreta, zvuka i improvizacije na sasvim novi, zabavan način. Busteri koriste senzore koji bilježe svaki pokret i omogućavaju im stvarati glazbu suradnjom tijela i tehnologije. Beat Busters je skupina glazbenih kreativaca udruženih u misiji da promoviraju nezavisnu glazbenu scenu i nove oblike izdavanja i distribucije glazbe. Okupili su se 2008. vođeni sličnim idejama i do sada broje mnoge koncerte i partije u regiji te pregršt performansa i video uradaka. U sklopu udruge Vibra, pod kojom djeluju, pokrenuli su nezavisno izdavaštvo kako bi svijetu lakše prezentirali umjetnost kojom su okruženi.
https://www.beat-busters.com/
 

BRLOG PREDSTAVLJA
Najstarija hiphop organizacija Brodsko-posavske županije. Obuhvaća period od deset godina stvaranja tvrdog repa okupljajući istomišljenike i stvarajući zaseban zvuk baziran na žestokim tekstovima koji progovaraju o socijalnim i političkim problemima te glazbenim podlogama koje se stilom razlikuju varirajući od old schoola, horrorcorea do dancehalla, drum’n'bassa i eksperimentalnih beatova. Brlog mašinerija trenutno broji tri benda, sedam MC-ja, šest beatmakera, tri DJ-a, jednog beatboxera i čovjeka za video.
https://brlogpredstavlja.com/


DJ RADIONICA by DJ Æon aka Robert Galac
Radionica namjenjena svima koji žele naučiti nešto novo,utvrditi postojeća znanja ili samo promatrati umjetnost DJ-anja. Robert će govoriti o programu Remox pomoću kojega stvara genijalne remixeve, također o Abeltonu, Traktor Scratch Pro i Seratu. Æon a.k.a. Crisis.Dub dubstep/funky,/future garage DJ i producent dolazi iz Slavonskog Broda, a trenutno živi i djeluje u Zagrebu.
https://soundcloud.com/aeonstep

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk