Skip to main content
  • 26.09.2006.

“…My Name is Billy Nasty…

"…My Name is Billy Nasty, I've been DJing for the last 15 years, I own a record label called Tortured Records and I travel the world banging out techno to clubbers who are bored with the usual shite!…" Tako će se u jednoj rečenici predstaviti jedan od poznatijih londonskih techno DJ-a i producenata, Billy Nasty koji ovog vikenda svira u Zagrebu i Dubrovniku. 

Piše: 

Party u zagrebačkom The Bestu odvija se u petak, 29. rujna uz potporu domaćih snaga – Cet i Mr. Dj Dario. Dubrovački „Lazareti“, Nastya će ugostiti dan kasnije u subotu a njegov set će pratiti Gunch i Kayo. Budući da je Billy Nasty opravdano propustio odraditi svirku u Lazaretima za otvaranje ljetnih igara prije 2 mjeseca ovo je bio prvi njegov slobodan datum od tada i odlična prigoda da se oduži svima koji su ga tada došli poslušati i ostali kratkih rukava. Ulaz će i ovaj put biti organiziran tako da je od 23:00h do 01:00h cijena karte 30% povoljnija.

Tekstovi djelomično preuzeti sa: www.f-scope.com i www.clubpages.net

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk