Skip to main content
  • 20.03.2016.

Najbolji producenti današnjice remiksiraju Sven Vatha

Nedavno je najavljena velika turneja povodom dva desetljeća brenda Cocoon iza kojeg stoji Sven Väth, a rođendansku proslavu uveličati će i nova izdanja na istoimenoj etiketi.

Piše: 


Tako je Sven otvorio svoje preko dva desetljeća stare naftaline iz kojih je izvukao dvije fantastične trake "Accident in Paradise" s istoimenog albuma iz 1992. i "Robot" s albuma "The Harlequin, The Robot and The Ballet Dancer" iz 1994.g., te angažirao dva "hot" imena svjetske produkcije da naprave remikse.

Bugarski producent KiNK poznat po sjajnim house i techno radovima, pokazao je svoje umijeće remiksom za "Accident in Paradise". Njegova verzija je već odličan original pretvorila u epsko acid čudovište koje zvuči poput fuzije Beltramovog "Energy Flasha" i Rolandovog "Jaguara". Pretpostavlja se da će ovaj rad biti na playlisti mnogih plesnih podija ove godine.

Kölsch koji dolazi iz Danske je još jedno vrsno ime današnje elektronike, a od Svena je dobio zadatak da remiksira traku "Robot". Povratak na retro-acid tračnice s čime ova energična, dramatična i emotivna traka može vrlo brzo postati klupski i festivalski hit.

sea star mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2