Skip to main content
  • 21.03.2016.

Smrt na Ultri

Podvlačenje crte Ultre, beskonačno mnogo sati snimaka i plesa pod nebom Miamija u lijepa sjećanja utisnulo je i jedno tužno.

 
Senior na sveučilištu u Miamiju, Adam Levine, nikada se nije vratio s ovogodišnjeg izdanja. Šef sigurnosti Ray Martinez izjavio je " Po našim saznanjima, Adam Levine, jedan od naših patrona, bio je ovdje u petak navečer… Osiguranje je primijetilo da ima problema i odmah su pozvali Miami Fire Rescue jedinicu kako bi mu pružili medicinsku pomoć no nažalost preminuo je u bolnici". Po službenom izvješću uzrok smrti je još neutvrđen i pod istragom.
 
Sveučilište u Miamiju izdalo je pismo kojim se oprašta od svog studenta:
 
S najvećom tugom i žaljenjem Vas obavještavam o gubitku jednog od naših studenata. Adam C. Levine, senior na Političkim znanostima na Fakultetu Umjetnosti i Znanosti, preminuo je noćas u Jackson Memorial bolnici. Sveučilište je bilo u kontaktu s Adamovom obitelji i želimo izraziti iskrenu sućut i njima i mnogim prijateljima. Molimo da ih imate u mislima narednih nekoliko dana.
 
Voljen od svih, Adamova otvorena, brižna osobnost i smisao za humor uvijek su mogli nasmijati prijatelje. Adam je bio član Aplha Epsilon Pi bratstva u kojem je bio voljeni brat i poštovani član i vođa Grčke zajednice. S nevjerojatno ljubaznim stavom, uživao je pomažući kolegama studentima. Bio je aktivni vođa Studentske Vlade u kojoj je dva puta služio kao Senator i potpredsjednik za odnose s javnošću. Adam je također služio i kao koordinator programa za vijeće vođenja brucoša.
 
Prošle godine je studirao u Australiji i nedavno se odlučio prijaviti na školu dentalne medicine.
 
Znam da će se UM zajednica uključiti u podupiranje Adamove obitelji i prijatelja i dati poštovanje sjećanju na na njega u ovom teškom razdoblju. Informacije o sahrani biti će podijeljene putem društvenih medija kada detalji budu potvrđeni.
 
 
 
sea star mobile
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 2