Skip to main content
  • 11.04.2022.

Najljepši zagrebački zalazak sunca uz vrhunske glazbene ritmove

BSH Events nakon dvije godine stanke uzrokovane pandemijom vraća u pogon svoje unikatne Open Air zabave na neobičnim lokacijama

Piše: 


Sve počinje u subotu, 23. travnja od 17h posebnim zalaskom sunca na vrhu grada Zagreba na ŠRC-u Šalata kada stadion postaje plesni podij popularnog BSH Zagreb Sunset Sessionsa.


BSH na ŠRC Šalati – Foto Dino Ninković

Najljepši zagrebački zalazak sunca uz vrhunske glazbene ritmove, a line up čine Chris Stussy, Aldo Morro, Alex Ranerro, Palbo Panda, Teo, Yakka. Za biti dio ove epske priče koja uz vrhunski line-up i spektakularnu produkciju nudi i čaroban zalazak sunca uz ples, preporučujemo da osigurate svoje ulaznice na vrijeme na Entrio.

FB event
BSH Zagreb Open • ŠRC Šalata | Zagreb Sunset Sessions

CHRIS STUSSY – DJ, producent i vlasnik izdavačke kuće 'Up The Stuss' kao jedno od najuzbudljivijih imena house scene koji dolazi iz Nizozemske. Dugogodišnja ljubav prema ranoj house glazbi, ali i estetika sirove produkcije i razumijevanje stilova jazza, disca i Chicago housea doprinose njegovom jedinstvenom pristupu žanru. Njegove trake izdaju Djebali, Moskva, Eastenderz, LOCUS i PIV. Kao DJ, vrtio je na Awakeningsu do kultnih underground klubova kao što su Watergate (Berlin), fabric (London), Fuse (Brussels) i Elrow (Barcelona).

Posljednjih devet godina BSH je partijima osvojio originalna mjesta poput tvrđave Medvedgrad, aerodroma Pleso, krovova zagrebačkih zgrada, partijanja ispod Sljemenskog tornja i polako ali sigurno postavio Zagreb, Rijeku, otok Pag i Zadar visoko na ljestvicu najpoželjnijih party destinacija.


BSH na aerodromu Pleso – Foto Dino Ninković

Tijekom pandemije organizirali su BSH Island i Amnesia Ibiza Takeover Croatia festivale na otoku Pagu uz poseban off-location party na tvrđavi Fortica na Pagu i na tvrđavi Revelin u Dubrovniku. Također prošle godine pokrenuli su i Zadar Sunset festival na spomeniku Pozdrav suncu, te Croatia Beach Music Conference na Pagu, a svi navedeni događaji najavljeni su i za ovo ljeto, o čemu smo i pisali više puta ovdje.

sea star mobile
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 2