Skip to main content
  • alt
  • 11.12.2014.

Najmlađi hrvatski intenacionalni DJ i producent u Splitu

Dvadesetdvogodišnjak iz Splita, Stipe Škokić poznatiji nam je pod imenom DJ Jock i ovoga petka smo s njim u Chill out baru. Ovaj momak je stao za pult već s 14 i počeo slagati prve beatove.

 
Glazba ga je usisavala sve više sve dok nije postala okosnica ovog mladog srca i s 17 postaje rezident Pineta beach bara, s 18 se baca u produkciju, a 2012. mu je okrenula život naglavce. Nekada se stvari poslože bolje no što ste ikada mogli sanjati.
 
Potpišeš li u dvadesetoj za Cristiana Varelu nešto radiš kako spada. Pornographic Records je tako izdao traku " Chicas" koja se našla u setovima Marka Knighta, Umeka, Cristiana Varele, Slam, Spartaquea, Paula Van Dyka, Alexa Di Stefana, Gabriela D`or Borodyja, Pacoa Osune,Nica Fanciullyja, Richiea Hawtina, Anta Brooksa, Tomyja DeClerquee i pokosila Tomorrowland, Awakenings, Electrobeach Festival, Exit Festival i Space Ibizu, a pod haubom se kuha i novi EP za Varelin drugi label Donkey-Head records.

alt

 
Uslijedilo je još izdanja za Varelu uključujući i EP Bordel Stories i posljednji Caramba EP sa čatiri trake koje rezoniraju tech houseom. Uslijedila su potpisivanja za Monique, Musique i Umekov label 1605 i DJ Jock se pakira i leti na inozemne svirke u Zurick, london, Prag, Librec…
 
Posljednji izdani EP naziva je 1000 Tears i izdan je pod okriljem Evolutiona. Luigi Madonna, Joseph Capriati, Harvey McKay, Sasha Carassi, Cristian Varela, The Advent, Markantonio, Filterheadz, Marco Carola, Oscar Aguilera i još mnoštvo teškaša izrazilo je svoje zadovoljstvo i čestitalo Jocku na sjajno obavljenom poslu.
 
Sasha Carassi je direktno kontaktirao Stipu i zamolio ga da mu pošalje neke materijale. Oduševljen poslušanim tražio je još i Jock je trenutno u procesu slaganja novog EP-ja koji će izaći na Carassijevom Phobiq labelu. I dalje skroman DJ Jock je izrazio svoje čuđenje kada ga ja Sasha zatražio da posluša i druge trake.

alt

 
I tako će se  ovoga petka u Chill out baru (ex. Jungli) naći slovenska techno ikona Tomy DeClerque kao gostovanje na programu Incident Nights čiji rezidenti su upravo DJ Jock i Okac, koji će također pucnuti prste i povesti prostoriju u nove zvučne ekstaze. Vidimo se sutra na ovom splitskom flooru. 
 
 
sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2