Skip to main content
  • 13.04.2017.

Najzeleniji domaći festival organizira predparty – Spring Break!

Za dlaku fulanog petka 13, onog 14. travnja, vrijeme je za buđenje šumskih vila, vilenjaka, bradatih pustinjaka, studioznih hortikulturaša opijenih proljećem, i eros i thantos tanga u žudnji za novim životom nakon zimskog sna.


Pod zastavama najzelenijeg od svih domaćih festivala, u srcu Međimurja u Brezju, u 5. izdanju skućenog Forestlanda, zajedno s pupovima niče i jedno zagrijavanje. Ti ćeš tako, prije no što od 21. do 23. srpnja visiš s druidima pod krošnjama uz soundtrack 40 DJ-a i najboljeg od elektronike, potjerati krv tetivama i mišićima u METALAC Industrial Baru.
{youtube}e-WbpA3r558{/youtube}

Sve dobre stvari trebaju zagrijavanje, momentum i nakupljanje želje do kritične mase divnog. Najviše cijeniš čekano, no to ne znači da je zabranjeno poderati džonove dok čekaš srpanjske šumske užitke. Led je daleko mutno sjećanje, hodaš uokolo s noge na nogu u onoj proljetnoj polu magli apsolutnog ADHD-a u kojoj nisi siguran bi li čitav dan samo sjedio na sucu, bi li pričao, vrištao od sreće, u tišini buljio u nebo, pojeo nešto, volio nekoga ili jednostavno stao i pomirisao cvijeće. No nije ni važno koje od toga ili u kojoj kombinaciji želiš dok god osjećaš u sebi onaj tsunami potrebe da grizeš, živiš, budeš, pupaš… Pa pupni uz povik "Spring Break!" (nužno je dodati "Woo-hoo!!!" nakon) jer ti Metalac za petak u svom zdanju plemenite ili manje plemenite kovine sprema noć uz 10 Dj-a razmazanih po electru, houseu, EDM-u, tech-houseu i tranceu, a raspored za izbirljive i metodične kaže ovako:

21:00 – 22:20 Mr. Mike
22:20 – 23:20 Detron & Carlos
23:20 – 00:20 Mike & Pete
00:20 – 01:00 Sasha Mikac
01:00 – 01:40 Alan & Luxy
01:40 – 03:00 Avadox
03:00 – 04:30 Juras

{youtube}JNiDvOH27rc{/youtube}

Upade loviš ovdje za 40 kn ili 50 na dan predpošumljavanja, ili, imaš li svog Forestland promotora koji ti je jedan od dražih ljudi koje si ikada upoznao, kod buraza ili sestre ti loviš upad za 30, a možeš navratiti i u Metalac sam i reći da imaš neodoljivu potrebu za Spring Breakom.

FB EVENT: Forestland Spring Break

Eto ga, to bi bilo to, napravi sve što trebaš najbolje što možeš i tada uzmi pauzu. Život je ono što se događa u homeostazi produktivnosti i hedonizma. Dobro nam došli na Spring Break!

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2