Skip to main content
  • alt
  • 11.02.2015.

Nakon 4 godine Faithless iznova na sceni

Scena pulsira, krv iznova teče i pumpa kako se, uz mladice pune svježih ideja, vraćaju veterani jedan po jedan. Nakon Chemical Brothersa i Prodygija s novim materijalom stižu i Faithless.

 
Za sve vas koji ste ikada svoje meso u lelujavim valovima trzali na jedan od najvećih dance hitova koji se u golemom plimnom valu prelio preko svih svijetskih podija, Insomniju, stiže fenomenalana vijest. 
{youtube}otLEUwHao_E{/youtube}
 
Na 20 godišnjicu postojanja grupe London ugošćuje legendarnu elektroničku svitu u golemom novom live showu, iako su detalji još uvijek zamotani u veo tajne jer na njihovom webu stoji samo štura informacija: "Na jednom od londonskih ikoničkih lokaliteta na otvorenom, ovaj poseban headliner perfomans donosi band u njihovom najboljem elektrificirajućem izdanju".

alt

 
Grupa koju vode Maxi Jazz i Sister Bliss objavila je da svatko kreće svojim putem 2011. nakon što je 16 godina derala scenom stvarajući house himne za sve generacije.
 
Iako se čini da će ovaj event biti samo izlet u reminiscenciju moglo bi se dogoditi da energije s rasplesanih, ekstatično raspoloženih podija povodom povratka, probude neke stare duhove dobre energije i okrenu pješčani sat još jednom kako bi Faithless iznova suvereno zasjeo na sam vrh festivalskih lineupa, kako i priliči bandovima zaslužnim za proliferaciju samog žanra diljem svijeta.
 
Možda još ne možemo ponuditi detalje, ali svakako vam možemo nabaciti misteriozni trailer najave ovog divnog povratka i vjerovati u one koji vjere nemaju.
{youtube}4BGAFVAAVsw{/youtube}
 




brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2