Skip to main content
  • alt
  • 11.02.2015.

International Dance Music Awards nominacije

Na kraju mjeseca travnja, u kojem će mladice jaglaca, ciklama i visibaba krenuti krčiti svoj put kroz odmrznuto tlo održat će se 30. po redu International Dance Music Awards u vječno osunčanom Miamiju.

 
Ovaj glazbeni event odvit će se u sklopu Miami Winter Music konferencije i podijeliti nagrade umjetnicima koji voze elektroničkim autocestama u 57 odvojenih kategorija od “Najboljeg globalnog DJ-a” sve do ” Najboljeg remixera”.
 
Neka lica već su se počela odvajati iz mase i iskakati u prvi plan. Tako Armin van Buuren drži 7 nominacija i to u kategorijama: “Best Global DJ,” “Best European DJ,” Best Trance DJ,” “Best Trance Track,” “Best Compilation or Full Length DJ Mix,” “Best Podcast or Radio Mixshow DJ,” i “Best Global Music Label.” 

alt

 
Nije iznenađenje niti Hardwell koji je nakon uspješne godine pokupio 9 nominacija, a u stopu ih slijede i Avicii, Calvin Harris i Kaskade, a među nominiranima se nalaze i imena poput Ten Walls, Shiba San, Umek, Justin Martin, MK i Robin Schulz.
 
Iako se čini da će ova nagrada zapravo biti natjecanje u popularnosti samu kvalitetu produkcija ostavljamo vama na prosudbu i bacamo link na koji se sami možete uključiti u glasanje. Svaku kategoriju možete također i ostaviti praznom ne sjeda li vam nominacija. Stoga imate li nekoliko minuta i želju za podijeliti svoj pogled na stvari klik ovdje. Enjoy!
 
 
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2