Skip to main content
  • 15.12.2022.

Nakon nagrade Ambasador, Revelin uvršten među 100 najboljih klubova svijeta

Dubrovački klub smješten unutar tvrđave Revelin niže priznanja, još ovog ljeta izglasan je na 22. mjesto najboljih klubova na svijetu po DJ MAG-u

Piše: 

Nakon što je Culture Club Revelin osvojio nagradu Ambasador u kategoriji najbolji veliki klub u Hrvatskoj, na nedavnoj dodjeli dodjeli nagrada Međunarodne udruge za noćni život (Internationa Nightlife Association – INA) uvršten je u elitno društvo 100 najboljih klubova na svijetu i zauzeo je 41. mjesto.

Nove nagrade u vitrinama kluba, vlasnik kluba Lukša Franković komentira “Revelin već 12 godina svojim radom pokušava Dubrovnik i Hrvatsku pozicionirati na mapu najboljih na svijetu…Ako uzmete u obzir da se na listi INA-e nalaze većinom turističke velesile, i da među 100 najboljih samo Španjolska broji čak 23 kluba, onda možete shvatiti koliki je uspjeh da se Hrvatska uopće našla na navedenoj listi a kamoli na tom visokom 41. mjestu!”


Foto Todor Milivojević

Važan razlog dobivanja nagrada je upravo u programu kojeg pruža Culture Club Revelin, a za njega je zaslužan kreativni direktor programa, Filip Sulić koji je i sam dugogodišnji rezident kluba. Samo ovog ljeta ekipa Revelina dovela je tražena imena iz svijeta elektroničke glazbe kao što su Dombresky, Shaquille O’Neal poznatiji kao DJ Diesel, Fedde Le Grand, John Summit, Phil & Derek (Cercle), Gorgon City, Sam Divine, Miss Monique, Technasia i mnogi drugi.

 

“Ponosni smo prvenstveno na naše sugrađane, a zatim posjetitelje, koji ovaj klub i atmosferu u njemu čine upravo onakvom kakvu smo željeli – neponovljivom, posebnom i takvom da se o večerima u Revelinu još dugo priča. Dovođenjem aktualnih glazbenih zvijezda želimo pokazati da Hrvatska apsolutno ima opravdanje zvati se turističkom atrakcijom, a grad Dubrovnik senzacijom.” ističe vlasnica Culture Club Revelina, Anamarija Franković te dodaje kako su nagrade potvrda da su na dobrom putu i dokaz da rade odličan posao.

Kako bi opravdali svoja nova priznanja, ove subote 17. prosinca, u 500 godina staru dubrovačku tvrđavu Revelin stiže traženi britanski house DJ, Eli Brown.

sonus 2
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.