Skip to main content
  • 23.01.2009.

Nakon novogodišnjeg test editiona Klub Sirup 29. Siječnja ponovno otvara svoja vrata

Klub Sirup , nakon test edition novogodišnjeg i post novogodišnjeg partijanja, 29. siječnja otvara sezonu najboljih tuluma u gradu. Klub na Donjim Sveticama već je postao nezaobilazno mjesto za clubere željne dobre zabave. Sada je dovršen i spreman za vrištanje na plesnom podiju. Za vas su ovog puta izvukli Jokera iz rukava! Večer pod nazivom ZigZag, u organizaciji dobro nam poznate Confusion ekipice, održavat će se jedanput mjesečno. Prateći trendove u toj vrsti glazbe, Zagreb će posjetiti najbolji među najboljima.

Piše: 

Svoju premijeru, ZigZag će imati 29. siječnja, kada nam u goste  dovode bristolskog producenta JOKERA (Kapsize / Hyperdub / Terrorhythm, UK)& MC NOMADA (Rinse FM, UK), trenutne predvodnike Wonky Dubstep zvuka. Uz cfsn DJ-eve Dubwaya & Funk Gurua, zasigurno nećete ostati ravnodušni.

Talent visokog napona, kako ga nazivaju glazbeni stručnjaci, Joker je prema Pitchforku prošle godine proglašen za najboljeg Wonky producenta, ispred svima već poznatoga Flying Lotusa, a njegovu kombinaciju grime senzibiliteta i post-Timbaland funka može se čuti u DJ setovima vodećih imena na sceni. On predstavlja potpuno novi zvuk; između hip hopa, hyphya, grimea, dubstepa, crunka, a njegova jedinstvena glazbena mješavina pod utjecajem je muzike kompjutorskih igrica i jazz fuzije '70.-ih.

Jokerov stil je šarolik i pun karaktera – nitko drugi ne zvuči poput njega. Njegova je glazba izražajna, puna basa i zamršeno emotivnih melodija, te dobro strukturirana – negdje između produkcije Roll Deepa, Neptunesa i Super Mario Carta! Jokera ćete u Zagrebu imati priliku vidjeti u pratnji MC Nomada, kojeg možete čuti svakog ponedjeljka na legendarnom londonskom piratskom radiju RinseFM. Izabrani od Kode9-a, Joker i MC Nomad nastupili su i na "Generation Bass" izdanju popularne BBC Radio 1 emisije Experimental pod palicom Mary Anne Hobbs.

{snippet 1}

sonus 2
brejcha 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju