Skip to main content
  • 27.05.2017.

Nakon Zagreb Weekend Takeovera glava Fusea kreće na Ibizu!

Nakon što prvi lipanjski vikend pretvori Zagreb u party metropolu uz open air i poker noćnih klubova glazbene bakanalije Enzo Siragusa i globalni mu Fuse Brand kreću na mjesto koje već 8 godina nazivaju drugim domom.


S imenom već debelo utisnutim u beton Sankeysa, Spacea, Benimussa Parka i rezidencijom s Hyteom u Amnesii, Fuse još jednom preuzima srijede, pozdravlja stare Hyte kolege i prijatelje i sjeda za crtaću ploču ne bi li pružio najbolje što može. S pulta će tutnjiti u 4 navrata 19. srpnja, 16. kolovoza  6. rujna i 27. rujna na velikom partyju zatvaranja kada hvataš posljednje izdahe ljeta i pokoji suhi list na podu.

Na čelu Fuse umjetnika kao i obično stoji sam otac Enzo koji je 2016. proglašen jednim od MIxmagovih umjetnika godine, a Resident Advisor ga već godinama uvrštava u stotinu svjetskih najboljih. Uz igru u osobnom Fuse dvorištu, Enzo popisu gaža pridaje i dva seta kao ekskluzivni rezident Hytea 2. kolovoza, i za pozdrav 4. listopada.

Gospodinu Siragusi se za pultom pridružuje Seb Zito, koji u Londonu već pali baklje na Infuse dnevnim partyjima, a na Fuse niski pojavljuje se na utvaranju i zatvaranju. U 3 od 4 datuma suvereno se za pultom gnijezde kao kod kuće i Fuse favoriti Rossko i Archie Hamilton koji, uz zavidne osobne karijere, kao duo trenutno pokreću label Arkityp Music. Na zatvaranju se pridružuje ujedno i Rich NxT, također u procesu podizanja labela, drugoga u njegovom vlasništvu – What NxT, dok Rumunjska, Berlin i Amsterdam daju dašak svoje estetike uz goste Cristia Consa, DeWalta i Ferro-a. Uživajte u predgrađu dugog, toplog, glasnog ljeta!

FUSE IBIZA OPENING 19.07
Enzo Siragusa
Seb Zito
Rossko

FUSE IBIZA 16.08
Enzo Siragusa
Dewalta | Cristi Cons
Archie Hamilton

FUSE IBIZA 06.09
Enzo Siragusa
Archie Hamilton | Rossko
Ferro

FUSE IBIZA CLOSING 27.09
Enzo Siragusa
Seb Zito | Rich NxT
Archie Hamilton | Rossko
 

schulz mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2