Skip to main content
  • 22.07.2008.

Narany – u kolovozu album prvijenac

Narany (Anita Ðuzel) uskoro predstavlja svoj novi singl "Love In Your Eyes" najavljujući njime svoj album prvijenac koji izlazi početkom kolovoza. Velika promocija njenog albuma planirana je u Klubu Papaya na Zrču 8. kolovoza kada će Narany rame uz rame nastupiti s najvećim svjetskim zvijezdama Ericom Prydzom, Tomcraftom, Chrisom Lakeom.

Piše: 

Narany je jedno od najzanimljivijih novih lica na hrvatskog glazbenoj sceni i uistinu prava rijetkost jer nema mnogo onih koji se uspješno izražavaju u svijetu elektronske i klupske glazbe. Album je snimljen na Karibima na Antigui u studiju Torstena Stenzela koji je autor glazbe i producent. Zajedno s njegovom suprugom Asheni, Narany potpisuje tekstove dok su za remikseve zaduženi Paul Lomax, DJ Tomcraft, Virus J. i Andy Lau.

Podsjećamo, njezin singl "Nothing in this world" bio je radijski hit u Turskoj i u ovom trenutku izdan je i na kompilaciji "Berna Ozturk – dancing in the sun". Pjesma (i remix) puštani su na "Ministry of Sound" radiju, a album za tamošnje tržište bit će izdan u rujnu. Njena pjesma "Save Me" izašla je i u državama Beneluxa odakle stižu pozitivne kritike i reakcije, većinom od Nizozemaca.

Na albumu kojemu je oslonac trance glazba s izletima u house, progressive i tribal nalaze se i tri pjesme na turskom jeziku koje su već pronašle mjesto na kompilacijama i veliki su aduti ovog ambicioznog projekta. Budući da u Hrvatskoj barem kada je riječ o klupskoj, plesnoj glazbi nije bilo ovako ambicioznog projekta s ovoliko uglednih imena, vjerujemo da će njen album pronaći mjesto u srcima poklonika i klupske glazbe, a i onih koji malo manje vole elektroniku.

{snippet 1}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2