Skip to main content
  • 21.07.2008.

Rabac Summer Festival 2008

Plaža Girandella u Rapcu ponovo se pretvara u najprimamljiviji ljetni plesni podij. Tradicionalna, svima poznata, ali i dalje najatraktivnija lokacija uz samo more po osmi put zaredom mjesto je održavanja velikog Rabac Summer Festivala, koji i ove godine nudi nezaboravan provod i pregršt zabave uz kremu inozemne i domaće elektronske glazbe. Balance FM s posebnim […]

Piše: 

Plaža Girandella u Rapcu ponovo se pretvara u najprimamljiviji ljetni plesni podij. Tradicionalna, svima poznata, ali i dalje najatraktivnija lokacija uz samo more po osmi put zaredom mjesto je održavanja velikog Rabac Summer Festivala, koji i ove godine nudi nezaboravan provod i pregršt zabave uz kremu inozemne i domaće elektronske glazbe. Balance FM s posebnim zadovoljstvom kao jedno od glavnih imena najavljuje čovjeka koji preko 20 godina uživa neprikosnoveni status klupske ikone i jedne od najvećih DJ zvijezda današnjice uopće – Danny Tenaglia. Tijekom bogate karijere nebrojeno je puta proputovao svijet obilazeći klubove i festivale na relaciji New York – Acapulco – Tokyo – Ibiza, a nastupi u ovom dijelu Europe mogu se nabrojiti na prste jedne ruke i s razlogom se smatraju ekskluzivnim. Svojim legendarnim setom na Dance Areni novosadskog Exit Festivala natjerao je na ples 20 tisuća posjetitelja i potvrdio status najvećeg “showmana” na sceni.. Uz to, jedan je od rijetkih DJ-a koji su osvojili prvo mjesto Billboardovog dance charta, te bili traženi za remix od strane mainstream imena poput Madonne, Michaela Jacksona, Pet Shop Boysa, Jamiroquaia, New Ordera i Grace Jones. Mada ovjenčan brojnim nagradama i priznanjima, Tenaglia svakim svojim potezom pokazuje kako ga na njegovom putu vode strast i ljubav prema glazbi, a to su odlike istinske zvijezde. Na Rabac Summer Festival dolazi neposredno prije izlaska svog novog albuma "Futurism", kojeg će tom prilikom i promovirati.
Dakle,osmo izdanje Rabac Summer Festivala na dobro poznatoj lokaciji plaže Girandella u Rapcu predvođenog superstar DJ-em Danny Tenagliom.

soul gravity desktop
soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.