Skip to main content
  • DJ
  • 2.01.2013.

Natječaj za DJ/producente!

Mladi ste, puštate mjuzu i težite karijeri DJ-a, sjedite za laptopom i slažete sampleove u Fruity Loops, Abletonu, ili nekom trećem programu za slaganje mjuze, te se smatrate producentom u začetku…prijavite se na natječaj!

Piše: 

Naslovna foto

DJ

Balkan Kolektiv u suradnji sa Stereo Dvoranom, po četvrti put u klupskoj sezoni 2012/2013. dovodi etablirane – svjetske BASS izvođače, pa tako i ovaj put u goste dolaze Enei i L 33, a upravo vi možete svirati uz buduće goste.

Vi ste im pisali i tražili, a Balkan Kolektiv vam je odlučio ispuniti želju mogućnosti nastupa na njihovim partijima, te su raspisali natječaj za sve mlade DJ/producente s područja: RH, pa tako i Ex Yu prostora.

Pobjednici ovog natječaja, a koje će odabrati stručin žiri, dobiti će mogućnost nastupa: 26.01. uz ENEI i L33 u Stereo Dvorani te mogućnost članstva/suradnje u Balkan Kolektivu. Kao i svaki natječaj tako i ovaj ima neka pravila koja se moraju poštivati:

prijaviti se mogu svi koji do sada nisu imali priliku nastupiti kao DJ na većim partijima, kako na području: RH, pa tako i širom ExYu prostora; svi koji do sada nisu izdali svoje glazbene radove na nekom od labela (ovo se odnosi na producente); svi koji u svojim DJ nastupima koriste: CD plejere/ gramofone, ili koriste oboje zajedno u svojim DJ setovima (ovo se NE odnosi na LIVE ACT); te svi koji izvode bilo koju varijaciju elektronske glazbe.

Balkan Kolektiv

Prijava mora sadržavati: biografiju, 1 DJ mix (max 30min), 1 do 3 vlastita autorska djela (samo za producente), umjetnički naziv, ime i prezime, adresu, broj mobitela, starost. Materijale slati na adresu: balkankolektiv@gmail.com s naznakom: BK natječaj za DJ-e/Producente, najkasnije do 15. siječnja, 2013 godine.

Sretno!

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2