Skip to main content
  • alt
  • 20.01.2015.

Natječaj za treći Sound Art Inkubator

Ako si baš raspoložen za jedno jutarnje kulturno uzdizanje onda ti je sjekira upala u med, pekmez, javorov sirup (ili bilo koju drugu supstancu u koju umočene sjekire sugeriraju pun pogodak) jer otvoren je novi Sound Art Inkubator.

 
Nisi li do sada još upućen u to što sam Inkubator inkubira radi se o produkcijskoj platformi Galerije Močvara koja svoju energiju usmjerava u realizaciju novih umjetničkih radova na temu zvuka. Daje priliku mladim neafirmiranim umjetnicima i glazbenicima da sve one ideje i inspiracije koje bijesne u njima zažive i u materijalnom svijetu.
 
Inkubator posebno poziva studente domaćih likovnih i umjetničkih akademija da se uključe u ovaj hvale vrijedan projekt. Ako si se baš sada našao s jednom podignutom obrvom i gladeći bradu i misliš: “Hmmm… Zanimljivo!”  zaista i jest. 

alt

 
Sound Art Inkubator će ti dati ono što je toliko teško danas mladoj osobi dobiti na početku svog putovanja. Dobit ćete punu produkcijsku i realizacijsku podršku pri realizaciji projekata koji se na neki način orijentiraju oko efemernih zvučnih vibracija. Ovi novoproducirani radovi predstavit će se publici u sklopu programa Galerije Močvara.
 
Na natječaj sebe, entuzijastičnog prijatelja umjetnika ili bratića koji se zatvara u podrum i eksperimentira s zvukom, bojama, frekvencijama i slično možete prijaviti do 17. veljače. Za prijavu će ti biti potrebni:
 
– ime i prezime autora / svih sudionika projekta i ev. mentora;
– naziv rada;
– biografije autora;
– kontakt (broj mobilnog telefona, e-mail, www i adresu);
– opis projekta (do 1 kartice teksta);
– skice i dokumentaciju: fotografije, snimke na CD-u ili DVD-u ili link na rad
 
Prijaviti se možeš na adresu Kontejner | biro suvremene umjetničke prakse, Kvaternikov trg 2/I, 10 000 Zagreb ili im šibni mail na galerija@mochvara.hr a trebaš li još info virni na https://www.kontejner.org/gallery-mochvara www.mochvara.hr/galerija-mochvara
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2