Skip to main content
  • 20.01.2015.

Deepholic Podcast 001: Monte

Naša riječ nas veže i tako smo se za vas začvorali obećanjem nove sočne suradnje predanog teama deepholičara i Scenaca te su prvi podcast i razotkrivanje misterioznog gosta napokon ovdje u bazi.

 
Deepholic/KS stereo sustav zadužen za vaše auditorne ekstaze danas ugoščuje tajanstvenog Njemca. Ne, nije Alzheimer već Dj i producent Monte. Poprilično neobičan svat, momak koji je kao klinac pokrao mami tave i lonce kako bi napravio prvi improvizirani bubnjarski set, naposlijetku je točku na i svoga obrazovanja stavio okačivši na zid diplomu profesionalnog bubnjara i skladatelja/kompozitora.

Pravi izraz svega što je glazbom želio reći pronašao je upravo u elektroničkom zvuku kada se započeo igrati s zvukovima na računalima koje bismo sada smatrali tehnološkim relikvijama. Slijedio je nit glazbe koja ga je naposlijetku dovela u Hamburg gdje se bacio u produkciju, koprodukciju i miksanje za cijelu lepezu autora.
 
Trud, rad, predanost, ljubav i ritam ovog ovisnika o synthu usmjerili su prema Jeudi Recordsu na kojem se 2012. singlom True na sebe svrće pažnju velikog nezasitnog uha svijeta i završava na tronu Beatoprtove Deep House ljestvice.

alt

 
Ako vas glazba policajca s "Beverly Hillsa" ili pak "Poroka MIamija" usisava unazad prvom klasom u fantastičnom glazbenom vremepolovu zavoljet ćete njegov synthom natopljeni Funk i Disco 80-ih. No, novi EP je ponešto dublji i istražuje mračnije zakutke glazbene sfere u kojima je reproducirao filmske melodije u dvije varijacije, jednu ponešto laganiju i jednu načinjenu da protrese mračne floorove.
 
U odobravanju ovom novom pothvatu kimaju Finnebassen, Edu, Imbernon, Sidney Charles, Niconé, Phonique, Larse, Betoko, Mousse T., Florian Kruse, CamelPhat, Tapesh, Kellerkind, Los Suruba, Chasing Kurt, Bambook… I stoga vas pozivamo da zaronite s nama ispod površine. Nema veze koliko duboko ideš, čak i utapanje nosi euforiju. Ostavi sve plutače na plaži i neka te struja povuče duboko duboko. Deepholic i Klubska ti žele dobru zabavu.
 

 

► DEEPHOLIC 001 │ MONTE by Deepholic on Mixcloud

 
sonus 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 2