Skip to main content
  • 15.02.2012.

Nicky Romero izvukao vraga iz Madonne

Ne, nije Madonna opsjednuta vragom nego je Nicky Romero njenoj sladunjavoj “Give Me All Your Luvin” dodao "demonski" elektro zvuk.

Piše: 

Naslovna foto

Miami 2012

Remiksirati pjesme kraljice popa Madonne koja napokon 11. lipnja dolazi i u Hrvatsku postao je prestiž i najbolja reklama, iako ona Nicky Romeru nije prijeko potrebna odlučio se remiksirati njen singl  "Give Me All Your Luvin” i dodati mu opasniji dublji techno-elektro prizvuk s živopisnom bass linijom. Kako mu je to pošlo za rukom procjenite sami.

{soundcloud}https://soundcloud.com/nickyromero/madonna-give-me-all-your-love{/soundcloud}

Mladi Nicky Romero osim s Madonnom surađuje i s MYNC -em na "back 2 back" kompilaciji za Cr2 Records koji je svojim dosadašnjim Live & Direct house kompilacijama već izazvao pozitivne reakcije javnosti i ugostio neke od vodećih svjetskih DJa i producenata. Nova kompilacija “Miami 2012” napravljena u susret Winter Music Conferenceu u Miamiju od strane MYNC-ja kao glave labela i Nicky Romera posebna je time što će se na njoj naći čak 15 neobjavljenih pjesama uključujući bombastičnu Romerovu stvar "Se7en", Chuckijevu party himnu “What Happens In Vegas” te stvari Lunda Brosa, Pierce Fultona, Nilsona, Azari & III i naravno MYNC-ja, između ostalih.

Kompilacija se sastoji od dva CD-a, prvi je miksan od strane MYNC-ja, a drugi je remiksirao Romero, u digitalnom izdanju bit će dostupna od 20. veljače, a u CD formatu od 5. ožujka. U nastavku možete pogledati najavni video za “Miami 2012” kompilaciju, a Nickyja možete poslušati 10. ožujka u Aquariusu.

{youtube}koVyQJgFYNQ{/youtube}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk