Skip to main content
  • 2.05.2013.

Nitevision kombinira vinyl i digitalne trake

Techno umjetnik s dugogodišnjim iskustvom koji u mixanju kombinira vinyl i digitalne trake gradeći setove na 3 gramofona i Pioneer DJM mixeru oplemenjenom Allen & Heat K2 kontrolerom za Traktor Scratch Pro 2.

Piše: 


Najbolje da Nitevisionov beskompromisni techno zvuk doživite na danceflooru, ali za "upoznavanje" svakako mogu poslužiti mixevi i video snimke na njegovom A/V portfoliu ili FB stranici u rubrici "LIVE A /V". Predstavlja moćan driving techno ali njegovu potpunu svrhu otkriva filozofija koja ga okružuje. Kako ćete prolaziti kroz "Refleksije" razjasniti će se Nitevisionov pogled na umjetnost općenito, ostali pojmovi kao što su "Creativity Of Deviation" (koji je temelj njegovog pristupa mixanju) i "Evian Driving Techno" (kako naziva svoj stil), da bi se na kraju vizija potpuno zaokružila i rasvijetlila smisao samog naslova – "From Dis-Ease To Ease Zone – It Is Our Ultimate Aspiration".

Uz svirke na raznim festivalima, brojnim hrvatskim klubovima i nekoliko rezidencija, posljednjih godina zaredali su se sve češći nastupi u Sloveniji (F-Club – Ljubljana, Simfonija – Planina, Pržan – Ljubljana, Močilnik – Vrhnika, Štuk – Maribor, Kapucinka – Novo Mesto…), a pogotovo nakon što je u 2011. uspješno prezentirao svoje umijeće na njihovim najznačajnijim DJ natjecanjima  (SCHRANZ-TANZ DJG Contest (SLO) – 1st place – techno; NIGHT ACTIVITIES – SMASH IT DJ Competition (SLO) – 1st place; ECO FEST DJ COMPETITION (SLO) – 2nd place).

Ovakav razvoj događaja i stečeni status donio mu je rezidenciju na eventima Tehnorija teama iz Ljubljane, ponovne bookinge u već spomenutim klubovima ali i omogućio da proširi svoj zvuk do novih destinacija i partijanera. Godina je tek počela ali mnogi realizirani i predstojeći gigovi u 2013. najavljuju da će se ovaj pozitivan trend u njegovoj karijeri definitivno nastaviti.    

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk