Skip to main content

Miksaj na iPhoneu i iPod touchu

Vodeći svjetski proizvođač hardwarea i softwarea za računalnu audio produkciju, Native Instruments, najpoznatiji po svojoj Komplete seriji plug-inova i Traktor liniji proizvoda za laptop DJ-iranje, još u veljači otkrio je iPad inačicu Traktora, a sad su na red stigli i iPhone i iPod Touch.

Naslovna foto

Native Instruments
 
Cijena same aplikacije je 4,99$, moguće ju je koristiti na iPhone 4S ili 5 te  na najnovijem iPod touchu, ali podržavaju je i  iPhone 4 i četvrta generacija iPod toucha.  Aplikacija donosi jednaki princip miksanja kao i ona za iPad, koju koristi i Richie Hawtin, zasnovan na waveformu s oba "gramofona" koji su vidljivi i na manjem ekranu iPoda.  Sučelje aplikacije koristi brojne značajke iPhonea i iPoda poput pinchanja ili zoomiranja na waveform. Traktor DJ za  iPhone  uključuje i usklađivanje traka  pomoću Dropboxa, Traktor efekte, preporuku trake, a jedna od boljih funkcija jest "harmonična analiza" koja pronalazi trake u vašoj iPhone biblioteci koje mogu uslijediti nakon one koju trenutno vrtite.

{youtube}IE9rL_eRyco{/youtube}

Aplikacija je prijateljski nastrojena spram DJ-a početnika i dobar je prvi korak u miksanju, ali nikako nije dostojna zamjena za vinilke i prave gramofone. Ipak, ukoliko vam cilj nije svirka na stadionu ili u klubu, ona je i više nego dobrodošla inovacija za sve DJ-eve kućnih tuluma ili pak ranojutarnjih aftera.
sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2