Skip to main content
  • 9.04.2024.

Njemačka trance ikona Markus Schulz stiže u Boogaloo

U “hramu sreće” se sprema novi spektakl za sve ljubitelje trancea.

Piše: 

U subotu 13. travnja, Markus Schulz se vraća u Zagreb te preuzima pult Boogalooa. Uz njemačkog trance veterana na pozornici će se još naći hrvatske trance snage Damien te Go Cut.

DJ i producent sa zavidnom karijerom, Markus Schulz stvorio je svoj jedinstveni zvuk spojem trance, housea i progressivea. Rođen u Njemačkoj s adresom u Sjedinjenim Američkim Državama, Markus Schulz pod svojim imenom ima brojne glazbene nagrade, četiri plasmana u Top 10 DJ-eva prema DJ Magu, etiketu Coldharbour Recordings i radijski show Global DJ Broadcast.

Već 1993. objavio je svoj prvi remix Sagatovog “Why Is It (F*** That) te privukao srca slušatelja, a 2004. njegova karijera se digla na novi level nakon što je potpisao za David Lewis Productions agenciju. Pod svojim imenom Schulz je objavio devet studijskih albuma, a kao Dakota njih još četiri, a s Ferryjem Corstenom je radio na projektu New World Punx. Svojim prirodnim afinitetom prema publici, besprijekornim miksanjem tipki i urođenim odabirom melodija, zadivio je publiku u svakoj većoj metropoli.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Markus Schulz [13.04.2024.]

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2