Skip to main content
  • alt
  • 16.06.2015.

Noa beach klub kreće

I onda se spremao potop i buraz Noa je odlučio da malo vode s neba neće poremetiti njegov party i izgradio arku. Više manje, čak i ako mu kiši na paradu to ne znači da se ne može održati.

 
Tako je Noa i njegov plutajući zvjerinjak dobio posvetu i u obliku kluba koji je zaključio da sam smještaj na obalnom pojasu tik do vode nije dovoljan, već je za najveći zrćki party pothvat odlučio sagraditi plutajući party grad i osvojiti samu vodenu površinu.

alt

 
Kako stari ljudi kažu da se po jutru dan poznaje ovoga puta ćemo im morati vjerovati jer je party sezona svanula sjajna, nova i moćna na horizontu pučine i obećaje duge beskrajne vruće ljetne noći natopljene svime onime što ćete podijeliti kasnije s ekipom i pokojim doživljajem koji ćete zadržati za sebe. 

alt

 
Proteklog vikenda Ispratili smo Spring Break Island festival na koji se slilo tisuće mladih Europljana sa samo jednom misijom, pronaći komadić duševnom mira i prodrmati tijelo prije početka službene sezone. Traka je prerezana nastupima ekipe poput Sigme, Plastik Funka i Klingade kojim je Noa objavio jedan derviški poziv svima koji imaju uši da čuju.

alt

 
Uskoro stiže nova runda velikih koji će poslati vibracije morskom površinom pa nas tako 18. lipnja očekuje Dubvision, 19. lipnja Michael Caftan, a 20. lipnja stižu Jaxx Inc. i Lumberjack. Uz sve ovo ako ste kojim slučajem upecali neki uranjeni godišnji od obveza svakodnevno ste pozvani i na Afterbeach partyje koji se samo prave da su fini a zapravo znače  “sakrij se od sunca i srči neko piće s kišobrančićem u kojem zvekeće led”. Pa dođi, srči, guštaj, urlaj, pleši, voli, živi! 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk