Skip to main content

Noa proglašena 37. najboljim klubom na svijetu

Noa Beach Club, smješten na čuvenom paškom Zrću, Top DJ Mag, najpriznatiji svjetski časopis glazbenog i klupskog života, proglasio je 37. najboljim klubom na svijetu.

Piše: 


Čuveni časopis prikuplja glasove čitatelja i fanova iz čitavog svijeta, kreirajući nepristranu listu na koju se jednostavno ne može ušuljati slučajan prolaznik, pa je tako NOA, u konkurenciji najboljih klubova Las Vegasa, Ibize, Miamia, New Yorka i ostalih priznatih destinacija zasjala visoko na ljestvici, u konkurenciji 100 klubova koji svojom kvalitetom uopće mogu ući na listu.
{youtube}ONs5yWliAUQ{/youtube}

Sjajna je to vijest i veliko priznanje za čitavu hrvatsku klupsku scenu, koja je postavila nove turističke standarde i Hrvatsku pozicionirala kao zemlju festivalskog turizma.

Naravno, veliko je to priznanje i za djelatnike NOE, koji su u samo četiri godine postojanja, od skromnog pontona koji se pojavio na Zrću, izrasli u grandiozni klub iznad mora, oazu elektronske glazbe koja dnevno ugosti više od deset tisuća partijanera, bilo na after beach partijima ili na večernjim festivalima na kojima nastupaju najpriznatija glazbena imena. Tako su u NOI nastupali Calvin Harris, Sven Vath, Richie Hawtin, Kaskade, Nervo, R3hab, Joris Voorn i mnogi drugi svjetski DJ teškaši.
{youtube}F-KHzTnT5ts{/youtube}

NOA je postala jedan od najznačajnijih klubova Mediterana, i kao 37. najbolji klub na svijetu definitivno se okitila titulom kraljice plaže.

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop