Skip to main content
  • alt
  • 21.04.2015.

Partybus za Sea Dance festival i nastup Prodigya

Exit avantura to zaista i jest kada se na sam Exit Festival nakalemi njegova sestrica s sunčane plaže u Budvi, Sea Dance.

 
Plaža Jaz u Crnoj Gori na nekoliko dana će iznova postati lokacija na kojoj će se odvijati koncerti najboljih svjetskih sastava a posebno smo ponosni najaviti kako na jug Jadrana stižu i majstori mračne britanske elektronike The Prodigy koji će oderati spektakulrni koncert otvaranja povodom goleme svjetske turneje u sklopu promocije dugo očekivanog albuma "The Day Is My Enemy".
 
Nakon što su 2013. oborili rekord posjeta na Exitovom main stageu nepopravljivi beskompromisni britanci će učiti isto na festivalskoj sjajnosti Sea Dancea koja si je nedavno spremila u džep titulu "Najboljeg Europskog festivala".
{youtube}1gwpGy-6ypY{/youtube}
 
Na Sea Dance festivalu će pak od 15. do 18. srpnja nakon dostojnog otvaranja oderati Rudimental DJ set, Sigma, Wilkinson, Bondax, Gramatik, Odesza, Pillowtalk Live, Dubioza Kolektiv, Soul Clap, Nick Monaco, Star Slinger, TCTS..

alt

 
SEA DANCE FEST – BUDVA, CRNA GORA
Opcije putovanja i smještaja:
 
1. POVRATNI AUTOBUSNI ARANŽMAN
Zagreb -Budva – Zagreb = 75 €
Rijeka – Budva – Rijeka = 75 €
 
Ruta Zagreb-Budva-Zagreb kretat će iz Zagreba 14.07. navečer dok će putnike iskrcati u Budvi 15.07. ujutro. Povratak će biti organiziran 19. srpnja poslije podne s stizanjem u Zagreb 20.07. ujutro. Za one stacionirane u Rijeci plan je u potpunosti jednak. Točno vrijeme polaska biti će poznato dvadesetak dana prije putovanja.
 
2. FESTIVALSKA ULAZNICA + KAMP = 65 €
Kamp: uključuje samo pass za kampište, bez šatora
 
PRIJAVE, UPITI I REZERVACIJE
Zainteresirani podatke (ime, prezime, adresa, grad, broj mobilnog telefona i OIB)  mogu poslati na   travel@klubskascena.hr. Putnici trebaju imati iznad 18 godina i biti entuzijastično nabrijani na putovanje (namiganac).

alt

 
 
EXIT AVANTURA (Exit + Sea Dance) 
Opcije putovanja i smještaja: 
 
1. POVRATNI AUTOBUSNI ARANŽMAN 
Zagreb – Novi Sad – Budva – Zagreb = 115 €
Rijeka – Novi Sad – Budva – Rijeka = 150 €
 
FESTIVALSKE ULAZNICE + KAMP = 99 €
Kamp: uključuje samo pass za kampište, bez šatora
{youtube}jYNZpZEABno{/youtube}
 
Ruta Zagreb-Novi Sad-Budva-Zagreb kretat će iz Zagreba u prije podnevnim satima 9. srpnja dok će putnike iskrcati u Novom Sadu poslije podne. Povratak će biti organiziran 19. srpnja iz Budve poslije podne s stizanjem u Zagreb u jutarnjim satima 20.07. Za one stacionirane u Rijeci plan je u potpunosti jednak. Točno vrijeme polaska biti će poznato dvadesetak dana prije putovanja
 
Na tko što kako i zašto za Exit skokni ovdje ili se pak ubaci u čitavu Exit avanturu! Drž se rasplesani putniče, ljeto samo što nije!
 
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2