Skip to main content
  • 29.04.2024.

NoGuestlist se vraća u Peti Kupe sa štutgartskim duom Tomi & Kesh

Novo izdanje plesa pod crvenim svijetlima se sprema u omiljenom zagrebačkom Kupeu.

Piše: 

U petak 3. svibnja, NoGuestlist se vraća u Peti Kupe s tech-house duom Tomi & Kesh. Uz dobro poznati štutgartski duo na pozornici će se naći ANT Misfud, Pablo Panda i Aldo Morro.

Od svog osnivanja 2016., štutgartski duo Tomi & Kesh su se visoko pozicionirali u tech-house svijetu zahvaljujući svom jedinstvenom i zadivljujućem zvuku, privlačeći pažnju teškaša iz industrije. Osim što su vješti za DJ pultom, Tomi & Kesh su hvaljeni producenti. U svom životopisu imaju pet traka koje su bile na samom vrhu Beatportovih ljestvica, kao i brojna produkcijska umijeća koja su prepoznata i podržana od kolega sa scene. Izdanja Tomija & Kesha možemo čuti na etiketama poput Elrow Music, Deeperfect, Kaluki i Nozzo.

ANT Misfud je mladi DJ i producent koji dolazi s Malte. Svoje ime je prvo izgradio na sunčanom otoku, a zatim krenuo osvajati i europsko kopno. Renomirane etikete za koje je ANT su Armada, Soave, Black Lizard i Flashmob.

Aldo Morro je rezident NoGuestlista i BSH eventsa koji nakon svog dugogodišnjeg staža na sceni ulazi zavrijedio titulu veterana housea u Hrvatskoj. Pablo Panda je čovjek iza BSH eventsa, koji kada ne organizira događaje po jedinstvenim lokacijama diljem Hrvatske se nalazi za DJ pultom.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

sea star desk
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.