Skip to main content
  • 15.11.2023.

NoGuestlist u Peti Kupe dovodi No Art zvijezdu – Tomana!

Drugo izdanje, druge sezone plesa pod crvenim svjetlima priprema house poslasticu

Piše: 


U subotu 2. prosinca, u zagrebački Peti Kupe pali crvena svjetla na reflektorima i laserima kako bi još jednom ugostio NoGuestlist večer koja se vraća uz zvijezdu No Art etikete – Tomana kojemu podršku pružaju dobro poznate regionalne i domaće snage – Dea Tosh, Bosk, Yakka, Pablo Panda i Aldo Morro.

Predvodnik nove generacije nizozemskih elektroničkih talenata je Toman. DJ i producent s amsterdamskom adresom postao je jedan od najtraženijih DJ-eva u svega nekoliko godina zahvaljujući svom jedinstvenom pogledu na house i techno koji je prezentirao preko No Arta. Najprodavaniji je minimal/deep tech izvođač na Beatportu sa brojnim broj jedan trakama na platformi, koje su podržane od samog vrha svjetske scene. Svirao je od Amsterdama do Buenos Airesa, od Berlina preko Montevidea, od Londona do Sydneya…

Dea Toshje DJ-ica s beogradskom adresom gdje je nakon 20 godina života na Islandu, započela sa svojom glazbenom karijerom. Njen stil karakterizira tech/house zvuk u kojem je sva njena strast i energija koncentrirana. Bosk je lokalna DJ snaga i sukreator Staple Eventa, specijaliziran u minimal i deep tech zvuk koji se prožima njegovim setovima.

Yakka je višestruko nagrađivani DJ i producent, poznat po svojim šiltericama, ali i širokoj lepezi house zvuka. Pablo Panda je alfa i omega BSH Eventsa, neizostavno ime NoGuestlist plesnjaka i DJ s zaraznim house ritmovima. Aldo Morro već lagano ulazi u veteranske vode na sceni sa svojim dugogodišnjim stažom sviranja pomno odabranih house traka.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: NoGuestlist invites Toman (NoArt) | Peti Kupe

sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2