Skip to main content
  • 15.11.2023.

Balance iz srca pariške scene u Rijeku dovodi Djebalija

U svojoj jubilarnoj sezoni, riječki klub smješten u Ružićevoj ulici nastavlja s internacionalnim gostovanjima

Piše: 


U subotu 18. studenog, iz srca pariške klupske scene u riječku Crkvu stiže Djebali, kojeg će dočekati domaće snage Balancea Lemon Inc., Mark Ash i Krekman.

Dijete Pariza, Djebali jedan je od najznačajnijih house producenata nove generacije svog rodnog grada. Klubovi i glazba s početka ranih 2000-ih su ga formirale u ono što je danas, a svoj ozbiljni glazbeni put gradi još od kasnih 00-ih i ranih 10-ih. Svoje ime je izgradio uz rezidencije diljem “grada svjetlosti” te uz podršku lokalnih renomiranih kolega, a važna prekretnica je bila pokretanje vlastite etikete 2011. Tijekom proteklih 10-ak godina, izašao je van okvira Pariza i nastupao je dijem svijeta, od legendarnih klubova poput fabrica i DC-10 pa sve do egzotičnih destinacija poput Vijetnama i ostatka jugoistočne Azije.

Lemon Inc. je bard istarske elektroničke scene i glava Balancea koji je više desetaka godina miljenik publike za pultom zbog svog prepoznatljivog stila miksanja u kojem kombinira house glazbu s deep, funk, electro, progressive i techno elementima.

Mark Ash je dugogodišnji DJ i producent te član Balancea koji je svoj bogati glazbeni opus stekao kroz vođenje i rad u najvećem riječkom record shopu. Od nešto bržih i nabrijanih pa sve do nešto sporije ispolirane mješavine housea i techna s elementima funka, tijekom dvadeset godina staža za pultom je prošao Krekman.

Ulaznice su dostupne kroz sustav CoreEvent.

FB EVENT: DJEBALI at Crkva Club

sonus 2
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju