Skip to main content
  • 15.03.2023.

Kruder & Dorfmeister, Antal, DJ Spen – prvi val DJa za SunceBeat 2023.

Još jedan festival smješten u Tisnom objavio je svoj lineup

Piše: 

SUNcéBeat festival je došao u Hrvatsku 2010. i od tad je svoj dom našao uz Jadransko more. Festival se vraća i ovog ljeta u The Garden Resort nedaleko od Tisna uz osam dana glazbenog hedonizma od 20. do 27. srpnja.

Ljubitelji techna, housea, disca, soula, r’n’b-a i funka okupljaju se na boutique festivalu koji stavlja naglasak na obiteljskom osjećaju i opuštenosti, a u tome će ih pratiti prvi val izvođača koji je ispunjen iskusnim imenima poput Davida Moralesa, Krudera & Dorfmeistera, Kenny Dopea kojima se pridružuju Body & Soul NYC (Joe Claussell, Danny Krivit, Francois K), Antal, Osunlade te još više od 75 elektroničkih imena.

Najavljeni su i stage takeoveri, tako da će festivalske pozornice preuzeti Body & Soul NYC, Caebau Music, DJ Spen & Friends, DJ Spoony presents UK Garage in the Sun, Space Grapes Stage featuring Another Taste live plus Danilo Plessow & friends te Terry Hunter presents Chicago’s Chosen Few DJ’s.

*Klikni ovdje za fotografiju u većoj rezoluciji

Prošle godine u Tisnom je bilo rasplesano i sunčano uz Kerrija Chandlera, Kennyja Dopea i druge veterane, a na samom festivalu došlo je i do suradnje između hrvatske vokalistice Dore Dore s legendardnim Kerri Chandlerom o kojem nam je više otkrila u intervjuu.

brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk