Skip to main content
  • 16.08.2022.

Nora En Pure ugostila Nebs Jacka na Purifiedu

Nebs Jack nastavlja svoj uspon na svjetskoj elektroničkoj sceni, a najnovija suradnja sa etiketom Nore En Pure Purified plasira glazbu ovog autora rame uz rame sa nekim od najvećih imena ovog žanra današnjice

Piše: 


Globalno poznata po svojim eteričnim nastupima, kraljica deep house-a Nora En Pure posljednjih je nekoliko godina dosegla vrhunac elektroničke scene, koji se osim kroz nastupe uveliko ogleda i kroz mnogobrojna uspješna izdanja, koja na svjetlost dana izlaze pod etiketom Purified, a dopiru do miljuna slušatelja putem istoimenog Radio Show-a.

Radio Show Purified uskoro će obilježiti 300. izdanje, a sa bazom koja premašuje brojke od gotovo 3 miljuna slušatelja mjesečno samo na servisu Spotify, utjecaj koji ima globalnu glazbenu scenu je enorman i apostrofira artiste koji izdaju pod istoimenom etiketom na način da njihova glazba postaje istovremeno važna i uspješna.

Regionalno prepoznatljivo ime Nebs Jack našao je svoje mjesto pod okriljem ove etikete sa svojim novim trekovima „Venus“ i „Habit“.

„Venus“ i „Habit“ su nakon premijernog predstavljanja u posljednjem izdanju Radio Show-a Purified, službeno objavljene kroz VA kompilaciju etikete Purified, pod nazivom „Fragments X“.

sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2