Skip to main content
  • 11.03.2021.

Not Another Stream – ujedinjena osječka scena u Livestreamu

"Not Another Stream" projekt koji je nastao u suradnji lokalnih kolektiva i artista koji djeluju u gradu Osijeku.

Piše: 


Cilj projekta je pokazati zajedništvo i međusobnu podršku u ovim teškim vremenima kroz zajednički event u vidu livestreama koji će ujediniti čak 10 kolektiva, 20 lokalnih DJ-a i predstaviti vam 20 sati odlične glazbe različitih žanrova.

Kao lokacija snimanja izabran je legendarni osječki klub Oxygene, koji je u svojoj prošlosti ugostio legendarna imena svjetske scene. Stream će se održati tri vikenda (petak/subota) od 12. – 27.03. na službenom Youtube kanalu, s početkom u 21h. Techno, house, progressive, drum&bass zvuci dolaze u Vaše domove, koje je priredila osječka scena.

Marko Felinger, Pips, Sub Effect, Recoil , Xenex, Tom Spock, Rigi, Fixsell, DEN, Vladimir Božić, Dino Vukovac, Xtematic, DJGK, Yurei, Marba, Fullstep Phill, Minimalist, Nobru, Daniel E, Pluvio, Karlo M.

FB Event

FB Page

YT Channel

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2