Skip to main content
  • 6.12.2023.

Nova era Klubske Scene: Rođendansko lansiranje mobilno prijateljske web stranice i webshopa

Uzbudljiv vikend obilježio je 22. rođendan portala Klubska Scena, donoseći snažan zamah lansiranju nove web stranice.

Piše: 

Iako je oduševljenje među korisnicima bilo neizmjerno, izazovi su se pojavili s pristupom zbog problema s dns1 i dns2 serverima. No, hrabri tim stručnjaka Klubske Scene posvećeno radi na rješavanju tih poteškoća kako bi iskustvo korisnika bilo neometano.

U međuvremenu, rješenje je nadohvat ruke – umjesto klasičnog https://www.klubskascena.hr, posjetitelji mogu pristupiti web stranici putem https://www.klubskascena.hr, gdje se skriva ključ za trenutačni pristup. Unatoč izazovima, ključna vijest je da je nova web stranica konačno prilagođena mobilnim uređajima, pružajući korisnicima besprijekorno iskustvo istraživanja Klubske Scene na njihovim pametnim telefonima i tabletima.

Uzbudljiva nadogradnja ne staje samo na web stranici – Klubska Scena je proširila svoje digitalno carstvo lansiranjem vlastitog webshopa na adresi klubskascena.store. Sada ljubitelji scene mogu istraživati, pregledavati i kupovati ekskluzivne proizvode iz udobnosti vlastitog doma, pridonoseći još većoj povezanosti s omiljenom glazbenom zajednicom.

Naša misija je jednostavna – želimo spojiti kreatore s glazbenom scenom! Zato smo otvorili vrata našeg webshopa na adresi klubskascena.store svim kreatorima koji žele predstaviti svoje jedinstvene kreacije publici koja cijeni autentičnost.

Ako ste glazbeni umjetnik, dizajner, ili bilo koji drugi kreativac koji živi i diše za atmosferu scene, želimo čuti od vas! Svi su dobrodošli pridružiti se našem digitalnom prostoru i ponuditi svoje jedinstvene proizvode publici koja ih s nestrpljenjem očekuje.

Klubska Scena nije samo portal, već živopisna zajednica koja slavi raznolikost kreativnosti. Svoje kreacije možete predstaviti našem širokom auditoriju, stvarajući priliku za povećanje vidljivosti vašeg rada i poticanje interakcije s obožavateljima scene.

Uzbudljive vijesti s našeg webshopa! Predstavljamo vam prvi brand našeg digitalnog prostora – After! Oduševljeni smo što smo imali priliku surađivati s ovim nevjerojatnim brendom koji nosi duh i vibru naše glazbene scene.

Već sada imate priliku osvojiti nevjerojatne komade iz After kolekcije! 🌟 Sudjelujte u ovotjednoj Klubska Scena Instagram nagradnoj igri i možda baš vi postanete sretni dobitnik jedinstvene After hoodice i pari čarapa. Stvarno, tko ne bi želio dodati dašak stila svom ormaru s ovim cool komadima?

Kako sudjelovati?

  1. Pratite @klubskascena na Instagramu.
  2. Pratite @afterofficial – našeg prvog branda na webshopu!
  3. Označite prijatelja u komentaru kojem ćeš pokloniti After čarape.

Nagradna igra završava u nedjelju, 10. prosinca u 20 sati.

Sretno svima i neka vaš stil bude jednako nevjerojatan kao i vaša ljubav prema glazbi!

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk