Skip to main content
  • 6.12.2023.

30 koloričnih fotki našeg slavljeničkog Endorphin festivala u Boogaloou

Za vikend smo predstavili naš recept lučenja “hormona sreće” kroz elektroničku glazbu i plesnjak na tri plesna podija.

Piše: 

Velika završnica dvodnevnog programa nagrade Ambasador te sama proslava 22 godine rada Klubske Scene obilježila se s Endorphin festivalom na kojem se okupilo 37 hrvatskih i regionalnih DJ-eva koji su zasvirali na tri floora zagrebačkog Boogalooa te pružili preko 25 sati glazbe.

Inspirirani hormonima sreće, Endorphin festival je za cilj imao potaknuti euforično iskustvo kroz glazbu i ples, pružajući posjetiteljima dozu pozitivne energije i radosti. U stvaranju tog iskustva pomogli su pomno odabrani ritmovi iz techno, goa/psy trance, house i drum ‘n’ bass spektra elektroničke glazbe kojeg su odsvirali predstavnici 20 kolektiva. Reakcije publike, ali i samih DJ-eva koji su se našli za putlom proteklog vikenda su bile odlične, posebno ističući priliku da se čuje sav raskoš elektroničke glazbe.

Festival je veliku pažnju posvetio i vizualnom aspektu za kojeg je bila zadužena Rejvnesansa, koja je vizualno uredila i obogatila plesne podije Boogalooa. Nakon što je B Kao Borna otvorio Serotonin floor sa svojim kolegom flowmoom i uzavrelim d’n’b ritmovima, posjetiteljima Endorphin festivala je predstavio svoj alter ego “Quis_ignis” dok je izvodio performans zanimljivim vizualnim rekvizitima na sva tri floora.

Kroz fotografije, atmosferu s Endorphin festivala je dočarao Goran Telak.

paul 1 desktop
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
paul 2 mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.