Skip to main content
  • 15.06.2021.

Nova klupska večer u zagrebački Gallery donosi rumunjskog DJa Bryza

Novi event program "HTTPS: event protocol" predstavlja svoj prvi internacionalni dolazak rumunjskoga producenta i DJa BRYZ-a.

Piše: 


HTTPS: nastoji tragati za entuzijastičnim i specijalnim zvukovima zbog kojih smo svi zapeli u svijetu glazbe. Jedan od takvih zvukova je svakako zvuk rumunja Emanuela Comana – BRYZ-a, zvuk micro-housea ili rominimala.

Prvi hrvatski nastup BRYZa će se održati u petak, 25. lipnja na prekrasnoj open-air terasi zagrebačkog kluba Gallery na Jarunu, a moći će se bez problema rasplesati uz sigurne epidemiološke uvjete. Ovo je prvi u nizu evenata HTTPS-a gdje će dolazak najavljivati izvođači sa „suprotne“ strane svijeta.  Ulaznice se mogu nabaviti na Entriu i preko Gallery cluba.

BRYZ (Esente) je jedan od vodećih predstavnika rumunjskog minimal zvuka koji trenutno radi nastupe po cijelome svijetu. Bavi se produkcijom od 2009., a glazbene komponente kao pojačala, predpojačala i studijske monitore fizički slaže od djetinjstva. Trenutno osvaja svijet svojim mikro zvukom kojeg ukrašava unikatnim rumunjskim pečatom.

FB EVENT
HTTPS: with BRYZ (RO) @Gallery Club Jarun

Uz BRYZ-a dolazi i lokalnoj publici poznata postava iz Njemačke i Zagreba

-Vladimir Išek DIKKA (DE) producent i DJ, producira minimal i deep tech unazad 4 godine. Izbacio trake po labelima kao Dobar House, Mixcult, Welter te ga supportaju Arapu, Paco Osuna, Ilario Alicante, Nima Gorji itd.. DIKKA se brzinom svijetlosti probija kroz slušalice poznatih glazbenih imena diljem svijeta.

-Karlo Bošnjak BOSK (ZG, Mostar) je DJ i promotor event kuće SunSesh. Pronašao je svoju strast prema elektroničkoj muzici i dedicirao se DJ-ingu i promociji evenata. Fokusira se na minimal i Deep Tech, no voli pobjeći u druge sfere.

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk