Skip to main content
  • M.I.A.
  • 13.01.2013.

Nova M.I.A. je prepozitivna!

Pjevačica M.I.A., poznata po svojim kontroverznim albumima, priprema svoje novo izdanje za proljeće, a kašnjenje u objavljivanju proizlazi iz njenog ‘sukoba’ s etiketom, jer smatraju da joj je album prepozitivan.

Piše: 

Naslovna foto

M.I.A.

Novo izdanje pod imenom Matangi (Hindu božica mudrosti) trebalo je izaći još 2012. godine, no M.I.A. je potvrdila da izlazi u proljeće, odnosno u travnju.

Izlazi u travnju, na Tamilsku novu godinu, 15. travnja, i još uvijek radim na njemu.‘, rekla je ova poznata umjetnica, rodom šrilančanka, rođena u UK-u, za jedan australski medij.
{youtube}2uYs0gJD-LE{/youtube}

Pravim imenom ‘Maya’ Mathangi Arulpragasam, M.I.A. je krivnju za kašnjenje njenog novog albuma, nasljednika ‘Maya‘ albuma iz 2010. godine, svalila na svoju izdavačku kuću Interscope (na čelu koje je njen bivši menadžer kojeg je otpustila), jer su joj album okarakterizirali kao ‘prepozitivan‘.

Kako kaže, ploču je predala još prije nekoliko mjeseci, ali su joj iz izdavačke kuće vratili album da ga napravi ‘malo mračnijim‘, jer, po njihovim riječima, dugo su radili na njenom imidžu državnog neprijatelja broj 1, a sada im je donijela tako nešto.

alt

Sama je album opisala kao ‘Paul Simon na acidu’, stoga očekujte nešto ‘prepozitvno’ od M.I.A.-e.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2