Skip to main content
  • 11.04.2019.

Velika b2b fešta EQualitya na novoj lokaciji u pakoštanskom Avalonu

Već iz imena vidi se temeljna filozofija kolektiva EQuality – jednakost je srž njihova djelovanja.

Piše: 


Okupljanje kvalitetnih DJ-a, ali i iste takve publike, s naglaskom na pozitivne vibracije i frekvencije te poticanje mladih nada domaće elektroničke scene njihovi su glavni ciljevi. Stvaranje iznimo ugodne atmosfere i grandiozni bijegovi od sveprisutne napetosti svakodnevice njihova su specijalnost, koju već ovoga vikenda 13.04. nude u klubu Avalon (Pakoštane).

U subotu DJ pult preuzimaju njihovi rezidenti Antonio Juričin, Nino Barbin, Josip Mandić, Domagoj Debak, Roko Sipina i Lechu, a radi se o premijernom izdanju njihovih partyja na ovoj novoj lokaciji, koju su odabrali za svoj novi dom nakon što se zatvorio svima poznati zadarski Q bar.

Antonio Juričin je mladi glazbeni entuzijast, koji je najbolje od onoga što znaju upio upravo od svojih lokalnih kolega, a mnogi za njega već kažu da je učenik koji je daleko nadmašio svoje učitelje.

Roko Sipina počinje DJ-ati već s 13 godina, a kažu da taj karizmatični momak u svojim setovima priča “uvijek zanimljivu priču groovy tech-housea začinjenu dozom deepa”.

DJ Madison je lokalna zvijezda koja bazira setove na funky grooveu, a začinjava ih deep i tech houseom.

Josip Mandić odnedavno radi i svoje prve produkcijske korake u kojima se oslanja na goreće aktualni zvuk rumunjskog minimala.

Nino Barbin učenik je Josipa Petrova, koji je zasvirao uz, recimo, Archiea Hamiltona i Zlatnichia.

LeChu je poznat po svojoj vjernoj bazi fanova i maratonskim groovy tech house setovima, a već je godinama resident EQualityja i sinonim za njihove programe.

Ova ekipa s lokalnim djelovanjem i globalnim potencijalom feštu u Avalonu obilježava b2b aranžmanima. Najprije je na redu LeChu b2b Antonio Juričin, zatim Roko sipina b2b Madison, pa Josip Mandić b2b Nino Barbin.

Dodatni razlog za poći na njihov party je činjenica da često djeluju u humanitarne svrhe – do sad su prikupili sredstva za školu Voštarnica za djecu s posebnim potrebama, za malenog Leona i azil. Također, priču o razvitku mladih ne ostavljaju samo na priči – zaista daju prostor novim nadama, a organiziraju i DJ radionice za one koji su tek na počecima umjetničkog stvaralaštva.

sea star mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star desk