Skip to main content
  • the garden festival
  • 11.01.2011.

Nove pojedinosti oko The Garden festivala

Organizatori Garden Festivala koji se svrstava u red najtraženijih ljetnih festivalskih priredbi objavili su prve detalje svoje europske Get Together turneje koja će promovirati ovaj događaj diljem Europe.

Piše: 

Naslovna foto

The Garden Festival

Kako smo pisali prije tri mjeseca glavni dio festivala održat će se od petka, 8. srpnja do nedjelje 10. srpnja 2011. No, to nije sve – Tiki Bar i terasa na plaži bit će otvorene od 6. srpnja do 13. srpnja za dnevne aktivnosti. Također priprema se 14 boat partija na brodu Argonaut odnosno po dva dnevno, 7 klubskih večeri u diskoteci Barbarellas, koktel partiji u The Gardenu (Zadar). a za sada znamo da će nastupati imena kao što su Tevo Howard, Commix, Tensnake i MCDE.

Pod nadzorom bristolskih promotora "Futureboogie", datumi i line-up su dakle uglavnom potvrđeni kad govorimo o ovoj promotivnoj Get Together turneji koja je planirana u Berlinu, Budimpešti, Sofiji i Zagrebu. Neizostavan je i dio turneje koji će se tijekom veljače i ožujka održavati u britanskim klubskim prijestolnicama Londonu, Manchesteru, Bristolu, Birminghamu, Cardiffu i Brightonu.

The Garden je pokrenut 2006.g. a ove godine je re-brendiran pod imenom Garden Festival Back To Our Roots, što znači da se organizator odlučio vratiti na svoju prvotnu ideju, priređujući pritom sedmodnevni i sedmonoćni program elektronske glabe od jutra do mraka. Posjetitelji mogu uživati od ranih jutarnjih sati na obali Jadrana do popodnevnih after beach ili boat partija te noćnih zabava u diskotekama.

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2