Skip to main content
  • Jungla
  • 12.01.2011.

Vikend zabava u splitskoj Jungli

Baile Musik osnovao je Luka Vujeva (See Why) 2009. godine a label je u je u vrlo kratkom vremenu postao vodeća hrvatska izdavačka kuća na polju house i tech house glazbe.U subotu 15.01. u Jungli sviraju Mariano Mateljan, See Why te Miro. Ulaznica je 20 kn. Dan prije za ljubitelje disco zabave uz ulaz na pozivnice pušta legendarni DJ Sola.

Piše: 

Naslovna foto

Jungla

Izdanja na Baileu potpisuju i neki od poznatih svjetskih producenata kao što su Pawas, La Pena, Lars Wickinger, Luca M, Greg Parker, Alex Medina, Johnwaynes, Meat, G – Man, Falko Richtberg, Metodi Hristov, Maiki, Desolatova buducnost Lucero EN Vivo, Matthew Hoag i mnogi drugi a izdanja Baile Musika su puštana od najjačih svjetskih dj-a kao što su: Carl Cox, Luciano, Loco Dice, Patrick Zigon, Hector Couto, Francesco Bonora, Federrico Grazzini, Federrico Lochi, Brothers Vibe, Benjamin Kruse, Jacuzziy Boys, Krummstoff, Ardo, Den Ishu itd. Osnovni cilj i misao vodilja Baile Musika je izdavati kvalitetnu, modernu i pristupačnu house glazbu i na taj način kreirati prepoznatljiv hrvatski brand koji će biti prepoznat van granica.

Baile Musik također je vlasnik i svog sublabela BM Slima koji isto tako djeluje od početka 2010. godine a stvoren je kako bi što bolje i kvalitetnije eksponirao domaće producentske snage kao i nove mlade strane producente koji bi jednog dana mogli postatit zaštitni znak Baile Musika, upravo to je ostvario jedan od najboljih talijanskih producenata Louis Langone kojeg je BM Slim label otkrio početkom godine i izdao mu prvo njegovo izdanje koje je već nakon nekoliko dana prodaje čvrsto zasjelo na prvo mjesto prodaje na Whatpeopleplayu i na 50. mjesto na Beatportu.

Danas je Louis prepoznat talijanski producent koji uskoro izdaje svoj ep na Baile Musik 010 EP-u.
Na BM Slimu su takodjer izdavali poznati hrvatski producenti kao što su Pacco & Rudy, Ivan Komlinović, Torres, Seraphim Codex, Edy C, Monotek, Igor Brzović, Darko Kustura.

Osvojite ulaznice prijevom na nagradna-igra@klubskascena.com !

www.baile-musik.com

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2