Skip to main content
  • azari iii
  • 18.04.2013.

Novi Azari & III

Na američkome je labelu Dim Mak Records, čije je vlasnik Steve Aoki, početkom ovog tjedna izašao novi EP „Lost In Time“ planetarno popularne kanadske četvorke Azari & III.

Piše: 


Na izdanju, koje je sinoć u cijelosti osvanulo na SoundCloudu, svoje mjesto, izuzev originala, dobila su i dva remiksa koje potpisuju finski house producent Juri Hulkkonen i techno/house dvojac VCO iz Los Angelesa.

„Lost In Time“ u svome je izvornome obliku građen na temelju raskošnih house ritmova upotpunjenih moćnom perkusijom  za što su odgovorni  producenti Dinamo Azari i Alixander III dok su svojim osebujnim, emocijama natopljenim, vokalima prepoznatljiv pečat otisnuli pjevači Fritz Helder i Starving Yet Full.
{youtube}zpGoWeweMzY{/youtube}

Hulkkonen je isporučio remiks koji donosi dubinu i podebljane syntheve, a poigrao se i s vokalima provukavši ih kroz distorziju. Daleko žešću i mračniju inačicu osmislili su VCO-vci čiji remiks počinje prljavo i ne staje sve do posljednje sekunde  te mu predviđamo dobru budućnost na plesnim podijima čemu u prilog ide i činjenica da je najkomentiraniji na SoundCloudu.

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity desktop