Skip to main content
  • alt
  • 16.01.2015.

Novi Deepholic/KS podcast na horizontu

Staviš li na nešto sufiks -holic, odmah ti je sve jasno. To znači da si ne možeš pomoći ne voljeti to na što si -holic nakalemio… alcoholic, chocoholic i sve ine holic tvorenice izražavaju istu emociju. 

 
Scena tako započinje suradnju s onima koji si ne mogu pomoći da idu duboko, jako duboko, pa stoga KS isprepliće svoje plesne pipke s Deepholic teamom i ukršta svoja znanja, vještine i ljubavi u novom serijalu prstolizno dobrih podcasta.
 
Sumnjičavo oko žmirka u nepovjerenju nečem novome i pita: “Ali hej Sceno! Koji žanr?” Dozvoli da ti odgovorimo. Prvenstveno ćemo kliziti Deep Houseom, Nu Discom (ne možeš reći da ti ne tjera nogicu da počne cupkati) i Houseom, baš onakvim kako zvuči kada se radi kako valja. No nismo ni strogo zatvoreni za padobrance iz neočekivanih žanrovskih sfera jer konačni kriterij Deepholic teama je ipak: “Za kvalitetnu glazbu uvijek ima mjesta”.

alt

 
Koja je ideja iza podacasta? Dakle, deepholičari su željeli našim plesnim junkijima prezentirati zvuke renomiranih stranih izvođača i labela koje inače ne bi imali prilike čuti, ali također će poslužiti i kao platforma koja će dati priliku mladim izvođačima iz regije, pa popucajte prste i potrudite se jer nikad ne znate tko će stisnuti play s druge strane.
 
Sam podacast biti će dualne prirode i sastojati se od Resident mix-a i Guestmix-a. Za Resident mix će se pobrinuti neki od deepholičara a drugi je rezerviran za izvođače preko granice.
 
Prva runda podcasta kreće već idući tjedan a gost je poznati njemački producent sa Jeudi Records etikete. Više o misterioznom njemcu pročitajte u uto kada ćete svoju ušnu školjku moći baciit i na prvi Deepholic/KS tandem na ovim stranicama. Do tada ostanite nam dobri i rasplesani i možete čak u neko lijeno vikend popodne pokušati pogoditi tko je ova zagonetka uvaljana u misteriju posipana upitnicima. Rave on!
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2