Skip to main content
  • alt
  • 16.01.2015.

Future Music Festival podijelio najčudnije zahtjeve DJ-a

Svi mi imamo neke neobične želje i prohtjeve, ali one običnih smrtnika neusporedivo su manje opskurne od onih koje će na, na svašta već navikle organizatore, sasuti stelarne persone glazbenog svemira.

 
Tako je Future Music Festival izbacio listu zahtjeva koje su dobili od svojih lineupaša. Neki su samo grandiozne manifestacije prevelikih ega, a neki će te natjerati da kažeš WTF?! Pa eto ih:
 
1. Jedan duo je zahtjevao zlatnu ribicu. To ne bi bilo ništa neobično ili teško za ispuniti da izričito nije navedeno da ribica mora biti biseksualna. Kako znaš je li bisexualna? Nismo baš sigurni. Možda je pitaš.

alt

 
2. Vrlo poznati američki DJ tražio je uokvirenu sliku samoga sebe koja mora biti postavljena u garderobu. Nadamo se da se neće utopiti, znate kako je Narcis završio. No ipak češkamo tjeme na ovaj zahtjev jer zašto jednostavno ne ponese sam svoju sliku? Moguće da mu to djeluje prepotentno.
 
3. Istaknuti Dj je u skladu sa svojom osobnosti tražio broj telefona od promotorove djevojke, repliku biča Indiane Jonesa i piñatu punu slatkiša.
 
4. Na listi su se našli i baloni u obliku srca. Poprilično lako za srediti iako neobično da ih poklanjaš sam sebi.

alt

 
5. Mnogi putuju sa životinjama ali jedan umjetnik je posebno vezan uz papigu istreniranu da izgovara njegovo ime.
 
6. Ok prijevoz je nužan, ali ovaj DJ je napomenuo kako njegov prijevoz svakako mora biti Bugatti Veyron ili Porsche Spyder.
 
7. Možda jedan od neobičnijih (iako teško da će ikada išta nadmašiti ribicu) je majstor koji je tražio da se odstrani sav namještaj jer on vozi svoj okolo po svijetu. Komocija je važna… jako važna.
 
8. Drugi je pak profinjeno želio da mu profesionalni violinist svira dok jede pladanj sireva.

alt

 
9. Potencijalno opasna je želja ovog DJ-a koji je tražio da u garderobi načine mjesto za krijes koji bi volio zapaliti. Hoće li se skinuti i plesati oko njega u pripremi za gažu, grijati se ili peći kukuruz nemamo pojma.
 
Da nam je samo vidjeli lica ljudi kojima u opisu posla stoji da udovolje ovim prohtjevima. Posebice nas zanima momak koji će hodati gradom i po pet shopovima tražiti biseksualnu ribicu. Što mislite o ovome? Legitimno pravo da traže što žele ili samo razmaženi egotrip i iskorištavanje slave i moći?
brejcha 2
soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.