Skip to main content
  • alt
  • 29.11.2014.

Novi klub na mjestu Sankeysa

Ibiški Sankeys prije nešto više od mjesec dana dobio je svoju inačicu i u Brooklynu, no njena vrata su se zauvijek zalupila nakon samo tri tjedna.

 
Ovaj neuspješan poslovni pothvat David Vincent je objasnio prozvavši franšizu koja navodno nije ispunila točke ugovora i ostavila je brooklynski Sankeys da visi bez financijske i operativne podrške. 
 
Odgovor nije trebalo dugo čekati jer je se javio menađment direktor Ibiza Uniteda, Antonio Piacquadio, i optužbe odbacio kao lažne najavivši da će se na lokaliteu ovog skoro Sankeysa otvoriti novi klub OPEN koji će službeno početi s radom održavanjem Time Warpovog aftera na današnji dan.

alt

 
Antonio je povodom otvaranja izjavio: ” Zbog lažnih izjava licenciranih u posljednjim objavama za javnost i neuspješnog lansiranja Sankeysa Brooklyn (bez našeg operacionog ili glazbenog inputa) Ibiza United je odlučila u potpunosti prekinuti sve veze sa Sankeys organizacijom u SAD-u.
 
Lokalitet lociran na 2. Aveniji broj 177, u Brooklynu, sada će biti rebrandiran kao OPEN i biti će lansiran ovoga vikenda službenim Time Warp After Partyjem od 6 ujutro do podneva na subotnje jutro, slijedeći direktno iza Time Warp showa u petak.
 
Nakon ovoga vikenda OPEN će bti otvoren svakoga petka i subote, fokusirajući se uglavnom na bukiranje svježih lokalnih talenata koji puštaju i produciraju pravu progresivnu glazbu. Dodatno, OPEN će sadržavati i najmoderniji Martin Audio sustav ozvučenja koji će instalirati Anthem SSL, zajedno s drugim kazališnim i glazbenim aspektima koje biste mogli očekivati od lokaliteta pod vlasništvom Ibiza Uniteda. Nastavite nas pratiti za više detalja.”
sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2