Skip to main content
  • 7.03.2007.

Novi management i novi programi u Galleryu

Od prošlog tjedna klub Gallery promijenio je vlasnike pa tako i sam način poslovanja. Zato vam ovim putem najavljujemo bogatiji i kvalitetniji program, ispunjen brojnim sadržajima. Osim petka i subote, Gallery će već od ovog tjedna svoja vrata posjetiteljima otvoriti svake dvije srijede u mjesecu, povodom održavanja Blogbuster partyja.

Piše: 

Raditi će se i svaka dva četvrtka u mjesecu, kada će se održavati partyji pod nazivom Style:Fetish In Gallery, u suradnji s DeMaskom . U petak, 09. ožujka Gallery će ugostiti ženski DJ dvojac iz Danske; Delicious. Djevojke imaju vlastitu produkciju i poznate su po svom singleu ½Yours½, surađivale su sa brojnom svjetskim brandovima poput Nikea, Miss Sixtya, Diesela itd. Svake subote, glazbu će u klubu puštati naš novi DJ Tony iz Rijeke. Što se tiče srijede, 7. ožujka, u klubu će se održati glamurozan Blogbuster party, koji će se kontinuirano održavati svake dvije srijede u mjesecu.

Klub Gallery u suradnji sa DeMaskom organizira novu klupsku večer

DemaskVelika nam je čast obavijestiti Vas kako će se 7.ožujka 2007. s početkom u 19.30, u klubu Gallery na Jarunu, održati prvi u nizu spektakularnih partya , s kojim će započeti nova era djelovanja kluba s novim managmentom , a u suradnji s multimedijskom grupacijom OZ. Navedeni događaj 7.3. s početkom u 19.30. predstavljanje je novog projekta na našoj medijskoj sceni pod nazivom Blogbuster na www.mojblog.hr u okrilju nove multimedijske grupacije OZ.  U promotivne je svrhe za potrebe navedenog projekta snimljen po svemu zanimljiv reklamni spot, koji je u stvari pravi trailer za film, kao što sugerira i sam naziv projekta. Trailer pod nazivom „Grješni grad“ po uzoru na „Sin city“ premijerno će se prikazati u Galleriji. Na predstavljanju ovog jedinstvenog projekta u klubu Gallery na zagrebačkom Jarunu, pojaviti će se sve zvijezde Blogbustera i mnogi gosti s javne scene, od kojih su neki već u pregovorima za pristupanje Blogbuster teamu. Kao posebne goste najavljujemo i nastup ovogodišnjeg iznenađenja (za sada samo u obliku muzičkog izričaja) na Dori, skupinu NESS gdje se po prvi put kao vokalistica predstavila Anita Ðuzel, do sada široj javnosti poznata kao organizatorica house party-a.

Uz šetnju po crvenom tepihu, reflektore i kamere, limuzine, helikoptere, hostese, DJa i još mnoga iznenađenja koja svim prisutnima jamče nezaboravnu zabavu, kao posebnog gosta i člana teama Blogbuster čast nam je najaviti najsnažijeg Hrvata i čovjeka koji je srušio nekoliko svjetskih rekorda u natjecanjima snage; Tomislava Lorbera Konnana, koji će svim okupljenima ispred Gallerija u 19 i 30 , prezentirati nevjerojatnu snagu svojih mišića tako što će za sobom vući nekoliko Porsche Cayenna u kojima će na party pristići cijela ekipa Blogbustera. Ovi će partiji postati tradicionalni svake druge srijede u klubu Gallery koji novom koncepcijom jamči do sada u Hrvatskoj nezamislivu zabavu. Neki od partija poput ovoga izravno će se putem live streaminga prenositi i na internetu, o čemu ćete također biti pravovremeno obaviješteni. Uskoro ćemo najaviti nove projekte nezabilježene i u svjetskim razmjerima , a koji će znatno pridonijeti bogatstvu domaće clubbing scene… Stay tuned With Gallery i OZ.

Style fetish in GalleryU  četvrtak 8.3.2007. na meniju je nova programska shema pod nazivom: style:fetish in Gallery… uz potporu DeMask-a. 8.3.2007. budite dio izgradnje novog stila.Budite originalni, budite slobodni, budite fetish u punom smislu te riječi.U seriji partija koji će se održavati svakog četvrtka prezentirati ćemo na najinovativnije načine mnoge predmete ljudskih čežnji, jer fetiši nisu uvijek povezani sa sexualnim objektima, no mi ćemo ih ovdje upravo tako povezati kroz prezentacije novih kreditnih kartica na hrvatskom tržištu, kroz neke od najuzbudljivijih automobila, zatim  plovila, vina, cigare, pića, hranu itd. Enter the fetish zone...uz poseban tretman za sve istinske fetišiste u odvojenom prostoru (tzv.play room). Promotion shooters ,nagrade za najsmjelije u odjevnim kreacijama, DeMask dance performance, posebno dizajnirani house music set, fetish hostese i još mnogo toga.

sea star desk
dobar house mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju