Skip to main content

Novi projekt Klubske scene – Glazba bez granica

Klubska scena u lipnju starta novi sadržaj namijenjen isključivo registriranim korisnicima. Radi se o seriji ekskluzivnih mixeva koje će za Vas čitatelje snimati internacionalni i domaći DJ-i, producenti i live-actovi. Bilo da se radi o svjetski poznatim, domaćim legendarnim ili newcommerima, Klubska Scena na jedinstven način želi obogatiti sadržaj svoje stranice. Glazbenih ograničenja neće biti pa ćemo se tako jednako posvetiti svim žanrovima elektroničke glazbe bez obzira na to sviraju li odabrani DJ-i underground ili mainstream glazbu.

Piše: 

Pod motom "Glazba bez granica U-001" krenut će serija DJ mixeva underground glazbe. Glazba bez granica M-001 je serija namijenjena DJ-ima koji sviraju nešto komercijalnije produkcije, a Glazba bez granica N-001 je serija namijenjena newcommerima ili no-name DJ-ima, tj. onima čije vrijeme tek dolazi. Svaka serija Glazbe bez granica objavljivat će se jednom mjesečno, šta znači da ćete imati 3 mixa mjesečno u download sekciji.

GLAZBA BEZ GRANICA JE PROJEKT KOJI NEMA OGRANIČENJA, KAKO NA GLAZBENOJ TAKO NI NA NACIONALNOJ OSNOVI.

U pripremi je i Glazba bez granica P-001 po kojem će producenti moći slati svoje radove a 3 najbolja će stručni odbor KS mjesečno objaviti u sekciji Downloads. Nadamo se da će se mnogi pronaći u ovome svemu.

Prijave za sudjelovanje u "Glazbi bez granica" možete obaviti ovdje.

Za sada je poznato da će prvi u seriji Glazba bez granica U-001 biti mix Arnaud Rebotinia iz Black Strobea, koji otvara klub Porat u Vodicama, 21. lipnja!

Isto tako emisija Midnight House Radio Dalmacije može Vas promovirati budući da se radi o projektu ovog portala, pa ako ste kojim slučajem nedjeljom u Splitu prijavite se za live nastup i promociju.

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop