Skip to main content
  • 7.05.2008.

Soundmute na turneji u Japanu

Nepunih 9 mjeseci je proslo od prve turneje Kanca Covera i projekta Goasia u Japanu. Ove godine japanska publika ce imati ponovno prilike cuti ovog producenta u cak 3 razlicita live act izdanja i dva DJ seta. Zapravo radi se o tome da je novooformljeni tech trance projekat ovog producenta, Orbital Psy, sirem auditorijumu poznatiji kao OPSY, ove godine bookiran u dva daleko poznata Tokijska kluba, Cube326 i Ageha . Goasia & Kanc Cover live actu koji ce nastupiti na open air partiju organizacije JZ Trance (http://jztrance.main.jp) u kampu Namesawa(Yamanashi) kao i ambientalni DJ set.

Piše: 

Kronoloski poredano, od strane Goasia projekta predstavit ce se promocija novog albuma "From other spaces" koji je izdat za Belgijsku etiketu Suntrip records. OPSY projekat ce imati za osnovu promovirat VA Supermarket izdanje za privremeno zatvoren Ultiva records label,  i otvaranje nove etikete od strane soundmute.org booking agencije, a to je izdavacka kuca elektronske muzike pod nazivom "Soundmute Recordings" koju mozete posjetiti i na oficijalnoj myspace prezentaciji (www.myspace.com/soundmuterecordings ). Na istom partiju bitice predstavljen i EP od strane projekta Manibus, kao prvo izdanje Soundmute-Recordingsa. Na kraju cjele price Kanc ce svojim downtempo-ambientalnim live actom i DJ setom zatvoriti turneju po Japanu i predstavljanje soundmute.org zajednice u globalu.
Prosperitet Soundmute-a, svakako vidljiv, omogucice svojim artistima jos uspjesniji prohod vec uspjesnih karijera, kako na nasim prostorima tako i u svjetu opcenito.

Lara
www.soundmute.org
www.soundmute-recordings.com

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk