Skip to main content
  • alt
  • 5.06.2014.

Novi projekti Jean-Marieja Konea

Francuski DJ, producent i nadasve veliki zaljubljenik u Hrvatsku, Jean-Marie Kone, ovih je dana obznanio kako pokreće novi label, ali i kako radi na novim glazbenim suradnjama.

 
Tako Francuz trenutno radi na dvama projektima – Soundiata je projekt na kojem surađuje s francuskim producentom i DJ-em Natalinom Nunesom, a dvojac će producirati samo techno i to onaj underground predznaka. Istovremeno surađuje i s anonimnim sunarodnjakom na projektu naziva KnR, ali s tom razlikom  da je ovdje riječ o deep houseu. Kone nam je otkrio kako priprema i live nastupe s obama projektima, ali da se općenito u posljednje vrijeme više posvećuje produkciji negoli nastupima.
{youtube}p-GnLCXL8vg{/youtube}
 
Ujedno je u pripremi njegova turneja Kinom, a surađuje i s uredom Hrvatske turističke zajednice u Parizu kako bi se bolje promicala hrvatska klupska scena među francuskim turistima. Jean-Marieja Konea u Hrvatskoj nije bilo godinu dana, ali zato Francuz najavljuje skorašnji dolazak.
 
 
 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2