Skip to main content
  • 7.01.2008.

Novi rezident vodičke Haciende je Sasha Gardijan

Sasha Gardijan iz Šibenika novi je rezident vodičke Haciende, pa će ljetnu sezonu 2008.g. provesti u društvu najpoznatijih svjetskih glazbenika elektroničkog zvuka. Inače web stranica ovog kluba www.hacienda.hr nedavno je na VIDI WEB TOP 100 izboru ušla na listu 10 najboljih stranica u kategoriji “zabava”.

Piše: 

Što se tiče Gardijana nakon odrađene sezone 2007. u Haciendi gdje je radio kao warm-up rezidenta Sashin kvalitet ubrzo su primjetili mnogi klubovi pa je tako ovu jesensko-zimsku stanku iskoristio za nastupe u Vodicama (Opium), Splitu (Inmotion), Zagrebu (Masters), a 17. siječnja kreće na turneju u Bosnu i Hercegovinu gdje će posjetiti Sarajevo (Hacienda), Tuzlu 18.01. (Palma klub) i Mostar 19.01. (klub Daleka Obala).
Voli se poigravati s ljudima, dugo svirati i “pričati“ priču igrajući se ritmovima tijekom svojih setova. U zadnjih godinu dana njegov angažman postaje zapažen te diktira svoje shvaćanje glazbe što publika prepoznaje i odlično prihvaća. Setove Sashe Gardijana možete potražiti u našoj rubrici Downloads.
soul gravity desktop
sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.