Skip to main content
  • 1.07.2011.

Novi singl i studijski album Davida Moralesa

Legenda house zvuka David Morales nakon duže stanke vraća se sa novim singlom "You Just Dont Love Me" koju potpisuje Ultra Music. Danas slušamo tisuće novih produkcijskih uradaka koji ne uspijevaju dugo dominirati plesnim podijima.

Piše: 

Naslovna foto

David Morales


No, najveći radovi ipak ostaju upamćeni od publike. David Morales je već do sada napravio nekoliko pjesama koje se i danas rado slušaju poput "Needin` You" ili "How Would You Feel" koje su stekle svjetsku slavu. Ovaj put za novu pjesmu Morales, inače dobitnik Grammy nagrade za najbolji remix, surađuje s vokalnom izvedbom Jonathan Mendelsohn. Ova pjesma je napravljena i kao "intro" za njegov treći studijski album, izdanje koje čekamo od 2004.g.

"Moja glazba se mijenja otkad sam počeo producirati ali na to je utjecala i moderna tehnologija. Ipak moj identitet je ostao isti. To je moj način izražavanja kulture u glazbi. Živio sam u različitim stadijima razvoja glazbe i sakupio mnogo glazbenog iskustva a da biste napredovali treba prihvaćati promjene i ugrađivati ih u svoj rad. Afirmirao sam se koristeći to ogromno iskustvo i napravio vlastiti produkt", kaže Morales.
{youtube}vgT8iwZLAN4{/youtube}

Ako trebate s nekim pričati o povijesti i razvoju house glazbe kroz godine tada je David Morales prava osoba za to. Njegova prisutnost na sceni ogroman je rezultat. Nastupao je u svim važnijim klubovima, ili radio kao remixer i producent u studiju te 1998. dobio Grammy nagradu za najbolji remix i promovirao elektronski zvuk putem radio emisija. Jedan je od osnivača legendarne menadžerske kuće DefMix te je postao suvlasnik noćnog kluba Stereo u Montrealu. Vjerojatno ste još pod dojmom samo manjeg isječka iz karijere Moralesa.

Uskoro objavljujemo više detalja o novom studijskom albumu Davida Moralesa pod imenom "Resurrection", a do tada vjerujemo da će 4. kolovoza kada nastupa u Aurori ponijeti sa sobom novi single te nam ga predstaviti uživo.

Tracklisting

1. "You Just Don't Love Me (Radio Mix)"

2. "You Just Don't Love Me (Extended Mix)"

3. "You Just Don't Love Me (Club Mix)"

4. "You Just Don't Love Me (Dub Mix)"

5. "You Just Don't Love Me (Nause Remix)"

soul gravity desktop
sonus 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju