Skip to main content
  • 1.07.2011.

Umek pokreće radijsku emisiju

Slovenski techno producent Umek upravo je objavio detalje svoje nove radijske emisije "Behind The Iron Curtain with UMEK" koja nam donosi najbolje što techno scena trenutno može ponuditi. Prvo prezentiranje u eteru zakazano je za danas, 1. srpnja na radio stanicama diljem svijeta.

Piše: 

Naslovna foto

Umek


Tjedna emisija o techno glazbi dat će nam svima šansu da doznamo nešto više o nepoznatim i talentiranim producentima koji će predstaviti svoj rad u prilogu pod imenom "Cloud Stand Out" gdje Umek osobno bira nekoliko njemu zanimljivih produkcija uploadanih preko Sounclouda. U prilogu "Eastern Flavor" slušatelji će biti upoznati s glazbom koju trenutno produciraju glazbenici istočne Europe dok "Look Back Track" donosi izbor produkcija iz prošlosti pa do dana današnjega koje su inspirirale slovenskog DJ-a na plesnim podijima diljem svijeta.

Što donosi budućnost ili "Prognosis" je prilog gdje će nam nagrađivani techno umjetnik pokušati svojim vizionarskim zapažanjima kazati koje će pjesme u budućnosti harati plesnim podijima u klubovima ili na festivalima. Umekova etiketa 1605 imat će posebno mjesto u ovoj emisiji. Svakog tjedna novi "sixteenofiver" glazbenik bit će prezentiran putem etera sa šansom da njegovu pjesmu čuju miljuni slušatelja diljem zemlje. Jedan sat ove emisije posvećen je 60-minutnom mixu "Propaganda" gdje će gostujući DJ prezentirati svoj jedinstveni mix.

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2